10 C
Kakanj
Četvrtak, 6 Maja, 2021

JU KSC Kakanj i UMuBiH iz Zenice za vrijeme ljetnog raspusta za učenike općine Kakanj organizuje LjETNU ŠKOLU

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj u saradnji sa Udruženjem za očuvanje multikulturalnosti u Bosni i Hercegovini – UMuBiH iz Zenice i ovog ljeta za vrijeme ljetnog raspusta za učenike općine Kakanj organizuje LjETNU ŠKOLU!

Ljetna škola će se realizirati u junu 2016. godine u prostorijama JU KSC Kakanj dva puta sedmično u trajanju od dva školska časa.

U okviru ljetne škole realizirat će se nastava iz predmeta jezika (engleski, njemački i turski jezik) i prirodnih nauka (matematika, fizika i hemija).

Predavači iz udruženja UMU BiH koristit će interaktivni i multimedijski pristup u radu i učenju. Primjena inovativnih metoda u radu i učenju u malim grupama rezultirala je i lakšim usvajanjem nastavnog gradiva te aktivnijim učenjem, što se potvrdilo i u prošlogodišnjem radu ljetne škole. Svi polaznici LjETNE ŠKOLE su bili i više nego zadovoljni radom predavača i naučenim gradivom.

Mjesečna cijena za pohađanje jednog predmeta iznosi 60 KM, a za učenike koji žele pohađati dva predmeta mjesečna cijena iznosi 100 KM. Plaćanje je omogućeno u dvije rate.

Pozivamo sve zainteresovane učenike koji za vrijeme raspusta žele da nauče nešto novo te da provedu ugodno druženje sa vršnjacima da nam se jave na broj telefona 032/771-920.

Očekujemo vas!

(JU KSC Kakanj)

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO