Joe Biden: “Izazvat ću Trumpa da radimo sklekove ako me bude ismijavao zbog godina”

Tako bi američki predsjednički izbori 2020. godine mogli imati i test fizičke snage između sedamdesetogodišnjaka, piše “Klix“.

Biden je ovu ideju otkrio u intervjuu za “MSNBC” u kojem je nagovijestio kako je spreman odgovoriti predsjedniku Trumpu ako se bude ismijavao s njegovim godinama i mentalnim stanjem. Inače, Trump ima 73 godine, a Biden je tri godine stariji od njega.

Rekao bih ‘hajde, Donalde, hajde čovječe. Koliko želiš da sklekova napravimo ovdje, drugar?’“, rekao je Biden na “MSNBC-ovoj” emiji “Morning Joe”.

Bivši potpredsjednik SAD-a kaže kako se suprotstavljao siledžijama tokom čitave njegove političke karijere te da će istina biti na njegovoj strani i protiv Trumpa.

Neću s njim ući u prljavu igru jer to je jedino mjesto gdje se zna boriti. Samo ću nastaviti da govorim o onome šta radi, zašto je toliko štetan za Ameriku, i kao što bi moja majka rekla, neću nasjedati na njegove gluposti“, kazao je Biden.

Biden je nedavno na skupu u Philadelphiji prozvao Trumpa kao glavnu osobu koja je odgovorna za podjele u zemlji kazavši kako američki narod ne treba njega ukoliko želi predsjednika koji vlada sa stisnutom šakom i tvrdim srcem.

Možda vam se svidi

Leave A Reply