Jezive slike na mjestu nesreće: Krv i dijelovi autobusa na sve strane

Krv putnika, te dijelovi autobusa i škode, koji su se juče sudarili u mjestu Radinjača, na putu Banjaluka – Prijedor, vidljivi su na sve strane. U toj nesreći poginula je putnica autobusa, dok je povrijeđeno najmanje sedam lica.

Ratko Šukalo, mještanin, priča za “Nezavisne” da je udar bio stravičan.

“Ležao sam u kući. Odjednom sam čuo jak udarac, a kada sam izašao na balkon, ugledao sam autobus u jarku. Strašno”, priča Šukalo.

Kaže da je tek sinoć, kada se smrklo, dizalica uspjela podići autobus, ispod kojeg je bilo tijelo stradale žene.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je poginula Dušanka Sirar (63).

Iz UKC RS kažu da im je juče dovezeno sedam pacijenata nakon te nezgode. U Prijemnu hiruršku ambulantu dovezeni su pacijenti M.S.(1952), Z.S.(1951), B.M.(1965), N.D.(1963), S.J.(1980), N.P.(1993) i D.D.(1994).

“Pacijent S.J.(1980) hospitalizovan je u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje. Zadobio je teške povrede, sa vodećom povredom glave i grudnog koša. Pacijent je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, a sve prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne i preuranjene”, rekli su za Nezavisne” iz UKC RS.

Pacijent B.M. (1965) hospitalizovan je u Klinici za ortopediju i traumatologiju.

“B.M.(1965) primljen je sa prelomom lijevog kuka i isčašenjem desnog kuka. Njegovo zdravstveno stanje je za sada stabilno, a u toku je njegovo hiruruško zbrinjavanje”, kazali su iz UKC RS.

Pacijentkinja N.D. (1963) hospitalizovana je u Službi za neurohirurgiju. Zadobila je frakturu orbite i nosne kosti. Pacijentkinja je zbrinuta, a njeno trenutno zdravstveno stanje je za sada stabilno te ostaje na daljem liječenju i praćenju.

“Pacijenti M.S.(1952), Z.S.(1951), N.P.(1993) i D.D. (1994) zadobili su lakše povrede, po prijemu su dijagnostički obrađeni i zbrinuti te upućeni na kućno liječenje”, kažu iz UKC RS.

Možda vam se svidi

avatar