7.9 C
Kakanj
Nedjelja, 18 Aprila, 2021

Jednojajčane bliznakinje se žele udati za istog muškarca

Jednojajčane bliznakinje Anna i Lucy Decinque poznate su kao “najsličnije blizanke na svijetu” i međusobno dijele sve, a nedavno su u australskoj TLC emisiji Extreme Sisters otkrile i da se obje očajnički žele udati za zajedničkog ljubavnika.

Međutim, tim  zakon još ne dopušta.

  • Od malena imamo dogovor da ćemo se udati za istog muškarca i da ćemo obje s njim imati djecu, nadam se istovremeno”, objasnila je Lucy koja već par godina osim sa svojom identičnom blizankinjom Annom živi i s njihovim zajedničkim momkom, Benom Bjorneom.
  • Dijeljenje momka za nas znači da ćemo zauvijek biti zajedno”, dodala je i objasnila kako među njima nikad nema ljubomore jer “kad Ben poljubi Annu, odmah će poljubiti i nju”.

Sestre koje žive u Pertu u zapadnoj Australiji kažu da su automehaničara Bena upoznale još 2012. godine, i odmah se obje zaljubile.

  • Bile smo iskrene prema njemu i rekle smo mu da nas može imati obje ili nijednu, jer dolazimo ‘u paketu'”, rekla je Lucy, a Ben se, naravno, nije protivio.
  • Budući da i sam ima brata blizanca, dvojajčanog, od početka je shvatao našu povezanost”, dodala je sestra, ali ih je i dalje, kaže, brinulo “hoće li ih on doživljavati kao trofej”. Znale su, dodala je Anna, da je većini momaka veza s bliznakinjama “zabavna”, pa su se morale uvjeriti da to nije slučaj i s Benom.

Nakon što su neko vrijeme svi skupa izlazili, Ben je prošao njihov test i godinu dana kasnije se uselio kod dvije sestre i njihove mame, prenosi The Sun.

  • Tretira nas potpuno jednako. Ako poljubi Annu, poljubi i mene odmah nakon toga i drži nas obje za ruke kad smo vani”, objasnila je Lucy koja kaže da svi troje spavaju u istom krevetu, ali se njih dvije s Benom ipak seksaju odvojeno. Poligamija je inače u Australiji zabranjena još 1961. godine Zakonom o braku, pa će sestre još neko vrijeme sigurno s Benom živjeti “u grijehu”.

 

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO