Jede iz kontejnera, odbija pomoć: Manekenka i bivša supruga čuvene zvijezde postala beskućnica, fotografije šokirale svijet

Tvrdi da se osjeća dobro, da joj nije potrebna pomoć, a hrani se ― iz kontejnera!

Ona je trenutno beskućnica i narkomanska zavisnica, a bori se i sa mnoštvom psihičkih problema, navode američki mediji.

Nekadašnji fitnes model živi na ulici od 2016. godine. Ona je uhvaćena kako gura kolica napunjena odjećom, a među stvarima nalazili su i ćebadi i jastuk za spavanje.

Sa cigaretom u ustima i sa nekoliko slojeva stare odjeće na sebi, kopala je po kontejnerima tražeći hranu, a očevici kažu da je skoro niko nije prepoznao.

Primijetno je da izgleda dosta starije, a od nekadašnje duge plave kose nema ni traga. Sada ima kratku kosu sa ružičastim pramenovima.

Vilson je za The Sun rekla da se osjeća dobro i da joj pomoć nije potrebna.

“Nisam razgovarala s Džeremijem. Ne želim da pričam sa svojim prijateljima, sasvim mi je dobro. Ne želim da mi niko pomaže. Mogu sama da se snađem. Imam sve što mi treba. Nikoga nije briga za mene i neću da ih vidim jer oni ne žele mene da vide”, rekla je Loni, te dodala:

“Nemam mobilni. Imam hranu i mjesto za spavanje. Nabavim novac tu i tamo i ima hrane u kontejnerima i blizu radnje. Puno je toga ovdje”.

Inače, Vilison je bila u braku poznatim glumcem od 2012. do 2014. godine.
Par je imao prilično turbulentnu vezu, a sve je kuliminiralo i fizičkim obračunom na ljeto 2014. godine kada je Džekson supruzi slomio dva rebra, povrijedio vrat i izgrebao lice.

2018. je nestala nakon što su prijatelji pokušali da je nagovore da ode u kliniku za odvikavanje od zavisnosti.

 

Leave A Reply