-1.1 C
Kakanj
Ponedjeljak, 1 Marta, 2021

JAVNO SE IZVINJAVA! Nakon hapšenja i pola dana u zatvoru Buba Koreli objavio pismo: Mnogo se KAJE


Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, nakon provedenih pola dana u zatvoru, te hapšenja zbog pucnjave u Sarajevu, koja se dogodila u njegovom društvu, oglasio se pismom izvinjenja na svom Instagram nalogu.

Nakon puštanja iz pritvora, odlučio je da se obrati i izvini za svoje postupke, naglašavajući da se kaje.

– Povodom pojedinih medijskih natpisa osećam potrebu da se oglasim. Istina je da sam prije par godina napravio najveću grešku u svom životu, ali uz pomoć muzike i dobrih ljudi kojima sam okružen upoznao sam prave vrednosti. Ako sam u proteklom periodu ikoga uvredio svojim nekim postupcima, izvinjavam se. Moj imidž muzičara i javne osobe nije uvek ogledalo moje prave ličnosti. Koliko god da se trudim, svestan sam da nisam uvek najbolji primer i svestan sam svojih mana i grešaka – započeo je svoje pismo pokajanja Amar i nastavio:

– Nisam tip koji se često javno oglašava, ali me duboko vređa neistina, te ovom prilikom želim da jasno demantujem bilo kakvu povezanost sa bilo kakvim grupama i organizacijama. Ovakve stvari duboko uznemiravaju mene, moju porodicu, moje prijatelje i saradnike. – napisao je Buba:

– Moje jedino zanimanje i moja najveća ljubav je muzika i tako će ostati. Hvala svima na razumevanju, podršci i ljubavi – napisao je Buba Koreli, prenosi Srbijadanas

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO