Javni poziv političkim subjektima u Kaknju !!

Kao i ranijih izbornih godina, najčitaniji kakanjski informativni web portal kakanj-x.com će i ove godine, povodom održavanja „Općih izbora 2014“ u BiH, biti predstavljeni kandidati stranaka i koalicija, koji se nalaze na izbornim listama. Kakanj-x kao nezavisni medij na ovaj način želi da promoviše kakanjske kandidate na izborima, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju, kako bi pomogle građanima u njihovom kvalitetnom odabiru onih kandidata koji će na najbolji način doprinijeti prosperitetu naše općine.

Napominjemo da će ovo predstavljanje kandidata biti objavljeno besplatno, da će poziv biti dostavljen svim političkim subjektima u našem gradu, te da ćemo objaviti one kandidate za koje nam se dostave potrebne informacije do pomenutog datuma.

Za eventualna kašnjenja u dostavi materijala ili nedostavljanje istog ne možemo niti želimo snositi bilo kakvu odgovornost. S tim u vezi, upućujemo poziv svim političkim subjektima koji djeluju na području općine Kakanj da nam najkasnije do 5.septembra/PETAK dostave imena svojih kandidata, sa kratkom biografijom (5-6 rečenica) i jednom fotografijom (poželjno u elektronskoj formi minimalne velličine 650×355 pixela), kako bismo iste predstavili na stranicama kakanj-x portala

Materijale mogu proslijediti sve stranke na području Općine Kakanj BESPLATNO na e-mail redakcija@kakanj-x.com.

GLASAJMO KAKANJSKI !!

 

Možda vam se svidi

Comments are closed.