Jasmina i Radovan bili rođaci? Komšije otkrile nevjerovatne detalje nakon ubistva u Bariču

0

Žena za kratko vrijeme iskrvarila do smrti.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Šabački policajci su spriječili Radovana Ranisavljevića (57) iz Koceljeve (Srbija) da skoči s mosta u Šapcu, ali su potom ostali u šoku jer im je rekao da je ubio ljubavnicu Jasminu L. P. (46), koja mu je dalja rođaka, a da je nakon toga htio i sebi da presudi.

On se sumnjiči da je juče, oko dva ujutru, došao do Jasminine kuće u Beogradskoj ulici u Bariču, merdevinama se popeo na terasu i ušao u njenu sobu. Poslije njegovog upada izbila je žestoka svađa, a Radovan je u jednom trenutku zgrabio nož i nekoliko puta izbo Jasminu.

Žena je za kratko vrijeme iskrvarila do smrti, a Radovan je zaključao kuću, ušao u svoj auto i pobjegao. U toku vožnje bacio je ključ od kuće, a onda je pozvao prijatelja i rekao:

– Ubio sam Jasminu, idem na most u Šapcu da se ubijem!

Prijatelj je odmah obavijestio policiju koja ga je u tome spriječila. Uhapšeni Radovan rodom je iz jednog sela iz okoline Koceljeve, baš kao i njegova žrtva.

Odmah je obaviještena policija u Beogradu koja je u Jasmininoj kući zatekla užas, dok je ključ nađen u žbunju, na oko 100 metara od kuće.

Kako se saznaje, Radovan je poslije hapšenja detaljno ispričao šta je uradio.

– Rekao je da je bio u ljubavnoj vezi sa ubijenom ženom, da je ušao u njenu kuću kroz prozor pomoću merdevina i da je poslije žučne svađe potegao nož i ubio je. Ispričao je da je Jasminu mnogo volio i da je povremeno živio s njom u Bariču, ali da je ona htjela da ga ostavi i da se vrati mužu – kaže izvor blizak istrazi.

Radovan je odbornik u Opštini Šabac. Radio je kao načelnik Odjeljenja za opštu upravu i javnu službu.

– Oženjen je, a sa porodicom je živio na selu. Oni nisu znali da vodi dvostruki život. Ima dvoje djece, troje unučića, ponekad je spavao u Koceljevi, Šapcu ili kod Jasmine u Bariču – kaže prijatelj uhapšenog.