”Ja sam rođeni parlamentarac”

Kazaka je da uprkos tome što je na ovogodišnjim izborima dobila 15.225 glasova nije uspjela dobiti mandat u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Aktuelni poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Dušanka Majkić na ovogodišnjim izborima nije uspjela obnoviti mandat. U razgovoru za Klix. ba kazala je da sada njene političke ambicije zavise od ambicija SNSD-a.

Majkić je kazala da uprkos tome što je na ovogodišnjim izborima dobila 15.225 glasova nije uspjela dobiti mandat u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

“To ne znači da stranka neće smatrati da ja, s iskustvom koje imam, neću biti korisna na nekom mjestu. Sve zavisi od stranke. Moje ambicije se vežu za potrebe SNSD-a”, kazala je Majkić.

S obzirom na to da će SNSD u ovom mandatu definitivno biti dio Savjeta ministara BiH, Majkić smo pitali i da li joj je privlačnija zakonodavna ili izvršna vlast.

“Ja sam rođeni parlamentarac. Radila sam 14 godina posao parlamentarca i mislim da sam taj posao dobro radila. Imam se na šta osvrnuti”, rekla je Majkić.

Autor: Klix.ba

Možda vam se svidi

Leave A Reply