Pozivamo građane koji su potpisali ugovor o zakupu parking prostora da po naljepnice s brojem parkinga za vozila trebaju doći u direkciju preduzeća najkasnije do petka 17. aprila, i to u vremenu od 7 do 15 i 30.

Svako vozilo na rezervisanoj parking površini mora imati odgovarajuću naljepnicu koja se slaže sa brojem na označenoj površini.

Od ove sedmice počinje pojačan nadzor i kontrola ovlaštenih lica koja će zatečena nepropisno parkirana vozila zaključavati tzv. lisicama.

Apelujemo na građane koji nemaju ugovor o rezervaciji da svoja vozila ne parkiraju na rezervisana mjesta i da krajnje ozbiljno shvate ovaj poziv i apel.

Javno preduzeće „VODOKOM“ ulaže velike napore da se korisnicima obezbijedi nesmetan pristup rezervisanim mikrolokacijama i u tom smislu su ispoštovane sve zakonske procedure na osnovu kojih su ostavljeni slobodni pristupi za vozila hitne pomoći, vatrogasaca i sl.

Naredni korak su pomenute kontrole, upotreba tzv. lisica te angažovanje pauka čija upotreba se očekuje več početkom naredne sedmice.

Korisnike koji su izvršili rezervaciju molimo za strpljenje, a drugim građanima iskreno preporučujemo još jednom da se ne prakiraju na rezervisane površine.

Molimo da se za sve informacije obratite na broj telefona 55 79 50 ili putem interneta [email protected].

Kontakt telefoni: 557 – 950, 557 – 951.  E-mail: [email protected]

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -AB Petrol d.o.o. Kakanj