6.8 C
Kakanj
Subota, 8 Maja, 2021

J.P. Vodokom d.o.o. održava situaciju pod kontrolom: Ovoga jutra uredno vodosnabdijevanje imaju svi korisnici gradskog vodovoda

U ternutnim vremenskim prilikama svjedoci smo da mnogi građani u okruženju pa i šire ostaju bez vode što u našem gradu nije slučaj. Naime, u proteklih 48 sati dežurna ekipa radnika u J.P. „VODOKOM“ uspjela je održati u funkciji vodozahvat „Bukovica“, tako da i ovoga jutra uredno vodosnabdijevanje imaju svi korisnici gradskog vodovoda.
I pored redovnog funkcionisanja sistema jučer su zabilježeni sporadični slučajevi u užem gradskom području gdje je zabilježeno pucanje vodovodnih cijevi S2, P+4+M, 7.muslimanske. Ekipe „VODOKOM-a“ su intervenisale što će po prijavama učiniti i danas.
Podsjećamo, prije nekoliko dana povećan je broj radnika u dežuri, kako u vodovodu tako i u zimskom održavanju saobraćajnica, koje su i ovoga jutra prohodne.

Po nalogu Zavoda za izgradnju i planiranje Općine Kakanj nastavlja se sa aktivnostima čišćenja, posipanja saobraćajnica u gradskim i prigradskim područjima.
Istovremeno vrši se i ručno čišćenje.

Za sve prijave pozovite 55 79 50, 55 55 12 , 060 329 77 44 ili pošaljite e-mail [email protected].

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO