Izvučeni parovi: Biznis liga u Kaknju svake godine sve kvalitetnija

Danas je u kultnom školskom centru Europa upriličeno izvlačenje parova za takmičenje u malom nogometu Biznis liga “Kakanj 2019”.

Prisutnim predstavnicima ekipa obratili su se u ime JU KSC Kakanj dir. Mirza Mušija, šef odjela za sportske djelatnosti Marin Mijač i saradnik za sport Irfan Hasagić.

Kako je rekao direktor Kulturno-sportskog centra Kaknja, ovo je treći po redu projekat  Biznis lige u kojem se takmiče firme i preduzeća, a koji za cilj ima fer plej igru, sklapanje i održavanje prijateljstava.

Kako dalje navodi, ove godine je Biznis liga mnogo drugačija, u smislu da će biti proširena  tako što njen kraj neće biti u Kaknju. Dvije prvoplasirane ekipe Biznis lige će imati priliku da takmičenje nastave na velikom regionalnom takmičenju u Vitezu. Direktor se na kraju zahvalio prisutnima na odzivu i druženju.

Istaknuli su zadovoljstvo zbog velikog interesovanja ekipa za učešće na ovom takmičenju.

Ukupan broj prijavljenih ekipa je 20. Svoje učešće su prijavile firme i preduzeća iz Kaknja te jedna firma iz Visokog.

Ekipe koje će se takmičiti ove godine su: MKF Partner, MKF Lider, Tvornica cementa Kakanj, Enikon, Policija, Moj san, Delta petrol, Elektrodistribucija, DSM Trade, Kakanj Petrol – SIM Komerc, Diskont Prim, OR “Pekar Delibašić”,  Neimax Visoko, Tiron, RMU Kakanj, MGM Farm, JU KSC / Grijanje Kakanj, Trgošped, RMU Kakanj, i Šumarija.

Početak takmičenja je zakazan u nedjelju 10.03.2019. godine. Turnir će trajati do 28. aprila tekuće godine, a održavati će se svake nedjelje u Sportskoj dvorani KSC Kakanj. Ulaz na takmičenje će biti 2 KM.

U nastavku grupe i izvučeni parovi kao i raspored za nedjelju 10.03.2019.godine.

(Kakanj-X)

Možda vam se svidi

Leave A Reply