Izrada web stranica

Dizajniramo atraktivne, funkcionalne i intuitivne web stranice koje će u potpunosti pristajati vašoj firmi i vašem proračunu. Koristeći najnovije tehnologije i poštivajući web standarde osiguravamo da vaša internet stranica bude dostupna svima, optimizirana za internet preglednike i lagana za korištenje.

Svaka firma bez obzira na veličinu i vrstu djelatnosti ima sve više potrebu povećavati svoju vidljivost na internetu da bi i dalje ostala konkuretna! Moderan dizajn, jednostavan brz unos podataka i posebna prilagodljivost poznatim svjetskim tražilicama su osnovne karakteristike web stranica od kojih možete očekivati dobar profit.

Izrada web stranica osnovna nam je djelatnost

Internet stranice izrađujemo po vašoj mjeri: sve usluge nužne za funkcioniranje web stranica, dobivate na jednom mjestu – kod nas.

Za klijente iz čitave Bosne i Hercegovine i šire radili smo brojne web stranice svih vrsta: od prezentacijskih internet stranica, preko CMS web stranica i web trgovina, pa sve do specifičnih web portala po mjeri klijenta. Trebate novu web stranicu ili niste zadovoljni postojećom? Javite nam se s vašim zahtjevima, kako bi pronašli idealno rješenje za Vas… Donesite odluku danas i zatražite ponudu za izradu Vaše internet stranice!

Kako smo svjesni da se možda prvi put susrećete sa procesom web dizajna i izrade web stranice i aplikacije pružamo Vam mogućnost da s Vama održimo besplatni projektni sastanak u trajanju od 2 sata na kojem ćemo Vam dati sve upute o pripremi materijala (ili projektne dokumentacije) kao i potrebne upute oko dizajna.

Možda vam se svidi

Comments are closed.