Izbo ga, pa pričao sa njim: Ubijenog mladića baba od ubice upozoravala na unuka narkomana

Nakon što je Nikola N. (26) u svojoj kući u okolini Mladenovca juče ujutru nasmrt izbo druga Nikolu G. (19), pozvao je Hitnu pomoć i ispričao im je šta je uradio.

Šta je prethodilo jezivom ubadanju u naselju Bataševo u Mladenovcu (Srbija) juče ujutru zasad je misterija, ali klupko jezivih činjenica počelo je da se odmotava već kada je osumnjičeni za ubistvo, 26-godišnji mladić, pozvao Hitnu pomoć i prijavio da je povrijedio druga, prenosi “Blic“.

Beogradski mediji prenijeli su danas da je tokom razgovora sa operaterom Hitne pomoći kazao čak i da pošalju nekoliko vozila jer ne zna šta je u stanju da uradi. Po dolasku na lice mjesta, srećom, nije došlo do većeg incidenta, ali je za 19-godišnjaka već bilo kasno.

Kada je vidio da žrtva nepomično leži, ubica je pozvao Hitnu pomoć i navodno rekao: “Halo, Hitna pomoć? Dođite, ubio sam druga.” Po dolasku na lice mjesta, nije pružao otpor i priznao je da je poslije kraće svađe izbo prijatelja.

Već prvih sati nakon što su svi mediji objavili da je došlo do jezivog ubistva, pojavila se informacija da je sa dvojicom drugara u prostoriji bila još jedna osoba, mada zvaničnih informacija o tome nema.

Jedni kažu da je policija privela izvijesnog A. Đ. koji je prisustvovao događaju, a drugi da je Nikola, dok je razgovarao sa operaterom, uporedo pričao i sa Nikolom koji je u tim trenucima umirao.

Izvijesno je, međutim, da su žrtva i uhapšeni mladić odranije poznati kao konzumenti narkotika u Bataševu ali i Mladenovcu. O tome koliki problem sa drogom je imao uhapšeni Nikola, svjedoči i podatak da je njegova baba savjetovala ubijenog mladića da se ne druži sa njenim unukom.

Nikola je kod nas dolazi od ljetos, od tad se druže. Uzalud sam mu govorila da ne dolazi kod nas jer je moj unuk narkoman i da ga se kloni. Djelovao mi je kao fin mladić. Nakon toga nije dolazio često, ali u posljednjih mjesec dana opet je bio ovdje skoro svaki dan – ispričala je baba uhapšenog mladića.

Možda vam se svidi

Leave A Reply