Izašao novi nastavak najigranije nogometne igre – Top Eleven 2015

0

Nova verzija iznimno popularnog nogometnog naslova Top Eleven uz nove detalje donosi i lik trenera Chelsea Jose Mourinhoa.

Ako na spomen nogometne videoigre prvo pomislite na PES, Fifu ili Football Manager, moglo bi vas iznenaditi da to zapravo nisu najigranije nogometne igre na svijetu. Logično, najigranija je ona besplatna, mobilna i društvena, a upravo takav je naslov Top Eleven: Be a Football Manager iz srpskog studija Nordeus.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Igra broji 10 miliona aktivnih igrača mjesečno, prevedena je na 42 svjetska jezika i prilagođena je nizu uređaja, uključujući i one mobilne na iOS i Android opreativnim sustavima.

Najnovija verzija igre, Top Eleven 2015, nedavno je ugledala svjetlo dana uz niz novih funkcija i mogućnosti.

“Nova znatno unaprijeđena verzija svojim igračima će ponuditi mnoštvo noviteta od poboljšanje grafike, navigacije, osjećaja atmosfere prijenosa uživo, kvalitete zvuka te igru posebno prilagođenu za sve platforme i uređaje.”, obećava službena objava za novinare. Što je točno novo u Top Elevenu 2015 pobliže će vam pojasniti sljedeći video.

No pored svih tih krasnih novih tehnikalija, velika posebnost u igri je svakako i lik trenera Chelsea Jose Maurinhoa koji će igračima davati savjete o upravljanju timom.

Povodom izlaska nove verzije igre sâm Maurinho je izjavio:

„Biti menadžer u nogometu znači voljeti nogomet i biti strastven prema njemu. No, ukoliko želite postati zaista uspješni, trebate poznavati svoj tim, razmatrati sve opcije i znati nadmudriti svog protivnika. Nordeusova video igra pruža upravo sve te mogućnosti i sretan sam što sam uključen u projekt igre Top Eleven 2015, koja je sjajan primjer kako savršeno uklopiti vještine i strast pravog nogometnog menadžera“.