IVANA KOJU JE DEČKO LUDAČKI UNAKAZIO PROMIJENILA ISKAZ! Tvrdi da je Đorđe nije pekao peglom po tijelu i lomio joj rebra

Ivana F. pokušala je da zaštiti svog dečka Đorđa Lackovića, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da ju je brutalno pretukao motkom, kasapio nožem i pekao peglom! Ivana F. (22), koju je, kako se sumnja, u utorak u zajedničkom stanu u Novom Sadu brutalno pretukao dečko Đorđe Lacković (24), u prvi mah nije željela da kaže kako je zadobila brojne povrede i opekotine po tijelu.

Ona je po prijemu u bolnicu ljekarima rekla da se povrijedila prilikom pada!

– Ivana je privatnim automobilom dovezena u bolnicu sa polomljenim rebrima, isječenim nogama i opekotinama od pegle po tijelu. Međutim, kada su je ljekari pitali kako je zadobila te povrede, ona je snuždeno rekla da se saplela i pala niz stepenice – tvrdi izvor blizak istrazi.

Ivana je u bolnici sve ubjeđivala da su povrede samo od pada i da nema razloga da ‘dižu frku’. Međutim, ljekari su reagovali kako treba i slučaj su prijavili policiji. U bolnicu je odmah poslata patrola, koja je od Ivane uzela izjavu.

– Djevojka je bila u stanju šoka, a u očima joj se vidio strah. Kada su je policajci pitali da im objasni kako se povrijedila, počela je da muca i da priča o padu niz stepenice. Govorila je nepovezano i objašnjavala da je u pitanju nesretni slučaj. Iskusni policajci su joj povlađivali i puštali je da priča, ali su je u onda upitali gdje joj je dečko. To pitanje je bilo pun pogodak jer je Ivana briznula u plač i rekla: ‘Nije me moj Đorđe povijredio’ – objašnjava sagovornik.

Iskusnim policajcima je odmah bilo jasno da Ivana, uprkos preživljenoj torturi, pokušava da zaštiti dečka.

– Otvoreno su joj rekli da znaju da nije povrijeđena prilikom pada, već da je očigledno da je pretučena i da nema razloga da štiti napadača. Predočili su joj da to može da se ponovi, ali da onda posljedice mogu biti mnogo gore – kaže sagovornik i dodaje da je to žrtvu natjeralo da progovori o svemu.

Tada je Ivana priznala da se posvađala sa dečkom, sa kojim živi već neko vrijeme.

– Rekla je da su ona i Đorđe kobnog dana oko podneva počeli da se svađaju jer je on ljubomoran. Ispričala je da je on u naletu bijesa počeo da je udara i da se nije obazirao na njene molbe da prestane. Tukao ju je rukama, nogama, palicom, pekao peglom, prijetio i vitlao nožem, a zatim je izašao iz stana. Tada je pozvala prijateljicu, koja ju je dovezla do bolnice – prepričava sagovornik.

Kako kaže, djevojka je štitila Đorđa jer joj je prijetio.

– Bojala ga se jer joj je zaprijetio da će biti svašta ukoliko ga prijavi. Rekla je da je on dobar, ali da ima izlive bijesa u naletu ljubomore i da tada gubi svaku kontrolu i ljudskost. Šutila je iz straha od reakcije okoline i sramote – kaže sagovornik.

Nakon prijave, policija je locirala i uhapsila Lackovića, kome je određen pritvor do 30 dana. Tokom saslušanja osumnjičeni se, kako se saznaje, u početku držao gordo, da bi na kraju skoro plačnim glasom počeo da objašnjava koliko voli Ivanu i da nije želio da je povrijedi.

– Priznao je da ju je tukao motkom, mučio vrelom peglom i sjekao nožem, ali se i pravdao da je to uradio u naletu ljubomore. On je objašnjavao da nije bio svjestan da je toliko povrijedio djevojku koju neizmjerno voli – kaže naš izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima, Đorđe je i ranije u naletu ljubomore dizao ruku na Ivanu, ali se nakon razgovora sa njenim bratom prividno primirio. Nakon što ju je u utorak brutalno pretukao, njenom bratu je poslao poruku sa molbom da ne miješaju policiju.

Ivana u teškom stanju

Stanje Ivane F. se u petak pogoršalo, ali kako se saznaje, nije životno ugrožena. Ivana je zbog teških povreda iz Urgentnog centra u Novom Sadu prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odjeljenje grudne hirurgije. Konstatovano je da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša i plućnog krila, probušena joj je plućna maramica, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posjekotina na butinama.

Možda vam se svidi

Leave A Reply