Ispovijest ljubavnice zbog koje se mladić bacio pod voz: Htio je da gledam kako umire

“Ja sam bila u vezi sa Slađanom i voljela ga, a u nedelju ujutru je rekao da će da se ubije, ali mu nisam povjerovala. Osjećam moralnu krivicu zbog svega. Da sam ostala on ne bi skočio pod voz već bih ga smirila i otišli bi kući”, počela je ovim riječima svoju ispovijest za Telegraf Olga Čolak (28) koja je bila ljubavnica Slađanu Petroviću (26) iz okoline Smedereva u Srbiji, koji je zbog neuzvraćene ljubavi izvršio samoubistvo bacivši se pod voz.

Olga živi u selu Lipe kod Smedereva u porodičnoj kući sa svojim suprugom, kćerkom (13) i sinom (11).

“Izašli smno u klub u Radincima i tu je bio bivši dečko moje drugarice. Slađan je znao da mi se on nabacivao i bio je ljubomoran i pored toga što je znao da nisam htjela ništa da imam sa njim. Htio je da ga tuče, ali sam ga odvratila od toga. Izašao je iz kluba rekavši da će se ubiti, ali se vratio kroz 20 minuta”, rekla je ona.

Kasnije je taj isti mladić prišao i sjeo za Olgin sto, a to je Slađan vidio i skočio na njega, ali se sve smirilo ubrzo. Tada mu je ona rekla kako ne želi više da bude sa njim, a na to ju je on nagovarao da ostane i vidi kako će izvršiti samoubistvo, ali ju je ubrzo pustio kući, pišu beogradski mediji.

“Brinula sam da će u nadi da me povrijedi doći kod mog supruga i reći mu za nas. Ali, on se ubio”, rekla je Olga i dodala da je nakon toga priznala svom suprugu za svoje nevjerstvo.

“Ja sam se udala sa 14 godina iz ljubavi, a Slađan mi je prvo bio drug i kasnije ljubav. U svemu sam mu bila prva, ali sam ga nagovarala da nađe sebi djevojku jer nisam željela da se razvedem”, završila je ona.

Možda vam se svidi

Comments are closed.