ISPOVEST BAHATOG BOGATAŠA: Kralj Instagrama otkrio prošlost i svoj najveći strah!

0

Den Bilzerian je poznat pod nadimkom “kralj Instagrama” jer ga na ovoj društvenoj mreži prati više od šest miliona ljudi, To nije sve- on je i jedan od najzanimljivijih muškaraca o kojima se priča na Internetu. Evo zašto je tako.

Ova 34-godišnja poker zvijezda je poput alfa mužjaka. Kako izgleda njegov život možete videti na Instagramu- tu su brza kola, lova i seksi žene.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Ako malo pažljivije pogledate i pokušate da iskopate priče o njemu- odmah će prestati da vam se baš toliko sviđa. Nedavno Bilzeriana je tužila jedna mankenka i glumica jer je sa krova bacio u bazen i tom prilikom ona je povrijedila stopalo. “Kralj” je njenom advokatu poslao bezobraznu poruku i nije se nimalo potresao oko čitave stvari.
Prošlog decembra je snimljen kako udara jednu ženu u lice tokom proslave svog rođendana u noćnom klubu.

“Moj najveći strah je da će mi neko provaliti u kuću, a ja neću moći da odlučim kojim oružjem da ga ubijem”, izjavio je Den.

Magazin “GQ” je pomno proučavao život ovog čovjeka i došli su do zaključka da njegova mladost više liči na Marvelove stripove nego na biografiju realnog čovjeka.

 Odrastao je u Tampi na Floridi u kući sa 11 spavaćih soba koja je velika kao polovina Bekingemske palate. Imao je svoj košarkaški teren, jezero, bazen s toboganima i vještačku vulkansku stijenu za penjanje. Njegov otac je bio vlasnik kompanije za robotiku. Svi u njegovoj porodici su imali izuzetno visok IQ.

– Nisam dobijao mnogo pažnje kao dijete. Pretpostavljam da sam zato tako lud – objasnio je Den koji je, pošto mu je otac osuđen, izbačen iz dvije škole, a u jednu se dovezao sa M16 puškom i djeci je rekao da mu je nju tata donijeo iz Vijetnama. Poslije toga nije izbačen, već su ga zamolili da se iseli iz Jute i nikada se više ne vrati.

Ne znajući šta će sa sobom, priključio se mornarici i počeo da trenira sa “fokama”. Nije prošao završne provjere i posle toga je počeo da igra poker i to na univerzitetu u Floridi gdje je upisao studije kriminalistike i biznisa. U drugoj godini je prkockao sve pare, ali nije odustao. Prodao je sve svoje oružje i nastavio da se kocka.

Kako je sam ispričao, prvo je 750 dolara koliko je imao, pretvorio u 10.000. Onda je kupio kartu do Los Anđelesa i tih 10.000 pretvorio u 187.000. Sa ovom impresivnom cifrom se vratio na univerzitet gde je nastavio studije, ali je poslije predavanja redovno igrao poker. Nikada nije diplomirao.

– Bilo je nedjelja kada sam u pokeru uzimao po 90.000 dolara. Gledao sam u te profesore i pitao se:”Šta ja radim ovde?”- ispričao je.

Tada je počeo da igra profesionalno, sa velikim ulozima. Družio se i kockao sa holivudskim glumcima Tobijem Megvajerom i Markom Valbergom. Proglašen je za “najzabavnijeg igrača pokera” ikad.

U tom periodu je navodno imao seks sa 16 žena za 12 dana. Uskoro je otvorio Tviter nalog na kom je pisao o vagini svoje devojke, o tome kako mu je tata za Božić kupio “bentli” i najavio je da će potrošiti 16.000 dolara za godinu dana samo na vodu od kokosa.

Danas Bilzerian živi u Holivudu u kući sa stolovima za poker, luksuznim bazenom, garažom u kojoj ima “AC kobra” i “lamborgini” aventador”. Kuću dijeli sa mačkom i dvije koze koje spavaju na ćebetu od 700 dolara.

U jednoj radio emisiji je rekao da je u prethodnoj godini od pokera zaradio 100 miliona dolara. Ima mnogo onih koji osporavaju da je toliko bogat, pa su išli i toliko daleko da su analizirali nameštaj iz njegove kuće i tvrde da se ne radi o preskupim komadima već o brendu koji je sličan “Ikei”. On ignoriše što ga nazivaju folirantom i lažnjakom.

“Iako mi ovaj novi sat neće donijeti pič.. navešće me da se osjećam bolje zbog zanemarivanja u detinjstvu”, tvitovao je nedavno i okačio fotku ručnog sata od 800.000 dolara.

Den je mlad, ali je već uspjeo da naruši svoje zdravlje. Do 25. je imao dva srčana udara, a odnedavno boluje i od plućne embolije. Njegovi prijatelji se plaše da ako nastavi istim tempom, neće živjeti još dugo.