Iskopao grob, ukrao nakit, pa slao bizarne poruke

Srđan Š. (43), jedan od uhapšenih zbog skrnavljenja groba i otkopavanja posmrtnih ostataka učiteljice Dragice Kristić (46) u Starim Banovcima (Srbija), neposredno nakon ovog užasnog zločina, ostavljao je bizarne komentare na Fejsbuk profilu njene kćerke!

Kako je policija utvrdila, oni su ovo uradili da bi ukrali nakit (lančić, minđuše i dva prstena) sa kojim je Dragica davno sahranjena. Ovaj nakit je, prema nezvaničnim saznanjima “Blica“, policija pronašla u jednoj zlatari u Novom Sadu i upravo tako policajci su ušli u trag morbidnim lopovima.

Da ova situacija bude još gora i morbidnija, jedan od uhapšenih i osumnjičenih za iskopavanje groba i krađe nakita, pisao je bizarne poruke Dragičinoj kćerki, Dragani, najvjerovatnije kako bi zavarao trag.

Međutim, nije se zaustavio na tome, pa je dodao:

Ovo što je urađeno samo može sektaš, narkoman, ili onaj koji duguje ljudima pare. Ja lično imam para, prodao sam nekretnine – napisao je on, a potom je za zločin optuživao Draganinog supruga.

Dragičina kćerka, Dragana, potvrdila je za “Blic” da poznaje uhapšenog, da živi u njenom komšiluku, kao i da nisu imali nikakvih nesuglasica prije otkopavanja groba njene majke.

Ja njega poznajem oduvijek, praktično smo odrasli zajedno. Nikada se nismo družili, ali živimo u istom mjestu. Nikada ni sa kim iz mjesta nismo imali ni svađe, prepirke ili bilo šta slično tome, tako da stvarno ne znam zbog čega bi neko ovo baš nama uradio – kaže Dragana.

Pored Srđanovih bizarnih izjava, u ostalim objavama na Fejsbuku Dragane Kristić Šebez, našli su se i brojni komentari koji su opisivali karakter uhapšenog, kao i to “da nije začuđujuće što je baš on to uradio, budući da je i ranije bio optuživan“.

Kako “Blic” nezvanično saznaje, optuženi Srđan Š. i Miroslav K. (40), kao i treći muškarac koji je u bjekstvu, od ranije su poznati policiji, s obzirom na to da su prije dva mjeseca izašli iz zatvora. Nekoliko puta su optuživani za različite vrste krađa.

Možda vam se svidi

Leave A Reply