Intervju: Eldin Rambo Murić pojačao redove FK Mladost

Eldin Rambo Murić je dugogodišnji napadač FK Rudar koji je ove polusezone prešao u tim gradskog rivala FK Mladost koji prvi put u historiji igra Prvu ligu FBiH. Rambo će igrati FK Mladost narednih pola godine, odnosno do kraja drugog dijela sezone. Sa Rambom smo napravili i jedan kratak intervju.

Rambo prije svega sportski pozdrav. O tebi se manje-više sve zna, dugogodišnji napadač Rudara iz Kaknja. Kako je Rambo došao u FK Mladost?
Došao sad na poziv ambiciozne uprave i gospodina Edina Begovca koji je i najzaslužniji za moj dolazak u ekipu FK Mladost.

Do kad te veže ugovor sa FK Mladost?
U Mladosti ću ostati do kraja sezone.

IMG 1761

Da li je tvoj dolazak u ekipu FK Mladost još jedan vid saradnje FK Rudar sa FK Mladost, odnosno da li si došao u klub kako bi pomogao ekipi iz Doboja da izbori opstanak u Ligi?
Da, ja sam došao u klub kako bi pomogao ovom abicioznom kolektivu da u polusezoni ostvari što bolji rezultat kako bi izborili opstanak u Prvoj ligi FBiH.

Koja su tvoja očekivanja i ambicije u klubu?
Moja očekivanja i želje su da s ovim timom napravimo što bolji rezultat. Naš jedini i primarni cilj je opstanak u ligi i vjerujem da ovaj klub to zaslužuje.

Nedavno si došao u FK Mladost, vjerujemo da si bio upoznat načinom rada ali nam reci kako si ti zadovoljan u dosadašnjem dijelu priprema?
Jako sam zadovoljan onim što sam do sada vidio i kako smo do sada radili. Odlično sam dočekan u klubu prije svega što poznajem jako mnogo igrača s kojima sam prijatelj, između ostalih:Topalović, Husić, Hrustanović, Kubat, Čišija.

Šta bi na kraju poručio čitaocima kakanj-x portala?
Pozvao bih sve čitaoce vašeg cijenjenog portala da svojim dolaskom na stadion Mladosti pomognu ekipi i svima u klubu da izborimo opstanak i svi zajedno proslavimo na kraju sezone!

kakanj-x/E.A.

Možda vam se svidi

Comments are closed.