Iniesta: Ronaldinho me zvao u 3 u noći da odlazi u Real!

Nekoliko dana prije El Clasica brazilski je čarobnjak izveo trik da se uvjeri koliko je svlačionica jedinstvena. Idući dan Bernabeu mu se poklonio…

Andres Iniesta ispričao je kako je Ronaldinho motivirao cijelu momčad Barcelone uoči nezaboravnog El Clasica u kojem je briljirao u Madridu:

“Nekoliko dana prije El Clasica s Realom, Dinho me nazvao usred noći! Javio sam se i rekao mi je: ‘Andres, znam da je 3 ujutro ali moram ti nešto reći. U lipnju odlazim, moj brat se dogovorio s Realom, to su nevjerojatne cifre, ne mogu reći ne. Ti si mlad, možes me razumjeti. Molim te nemoj reći ništa svlačionici i upravi. Nemoj me izdati, tebi vjerujem više nego ostalima, laku noć.'”

“Nije mi dao vremena ni da mu odgovorim, spustio je slušalicu. Sljedeći dan svi smo bili zajedno na treningu i osjećala se neka čudna tišina. Cijela momčad je bila čudna. Došao je dan El Clasica i u svlačionici na Bernabeuu Dinho je uzeo riječ: ‘Momci, danas igramo važnu utakmicu, oni su jaki, ali mi u posljednje vrijeme funkcioniramo kao obitelj. Zvao sam vas noću da vam kažem kako odlazim u lipnju, ali nitko nije progovorio. Nakon toga shvatio sam da bi svatko od nas prije umro nego odao drugoga! Ja ću ostati ovdje još mnogo godina, sada idemo na teren i idemo podučavati ove iz Madrida!’ Te je večeri zabio dva gola i dobio ovacije Bernabeua!”

(Goal.com)

Možda vam se svidi

avatar