Informativni sastanak za polaznike naše Ljetne škole u Omladinskom centru

Obavještavamo sve zainteresovane i prijavljene polaznike da će se 03.07.2017. godine održati informativni sastanak sa profesorima u Omladinskom centru, sa početkom u 17:30 sati.

Ovom prilikom pozivamo sve koji namjeravali da se prijave na Ljetnu školu da dođu na sastanak budući da će prijave biti omogućene i taj dan. Na sastanku će se polaznicima obratiti naše profesorice kako bi polaznike upoznale sa planom rada Ljetne škole.

Informativni sastanak će trajati sat vremena.

Časovi će se održavati dva puta sedmično po dva školska časa po prethodno kreiranom rasporedu.

Časovi će se realizirati u Gradskoj galeriji likovnih umjetnosti  i to iz engleskog jezika, a u Omladinskom centru će se održavati časovi njemačkog jezika, časovi matematike i fizike.

Osim časova u razredu koji bi bili osmišljeni prema planu i programu rada, ove godine učenicima bi ponudili i učenje jezika u prirodi kroz realizaciju “Ljetne škole 2017”.

  1. Obilazak Kraljeve Sutjeske gdje bi djeca učila o značaju nacionalnih spomenika na njemačkom i engleskom jeziku.
  2. Obilazak Muzeja Kaknja gdje bi djeca učila o historiji, muzejskoj građi i eksponatima na njemačkom i engleskom jeziku
  3. Kuglanje i relaksacija, 1 čas
  4. Radionica u Parku Doma kulture (jedan od časova)

Časovi će se održavati dva puta sedmično po dva školska časa (90 minuta)

Cijena jednog ciklusa iznosi 60 KM, a cijena za dva predmeta 100 KM.

Naši profesori:

Profesorica njemačkog jezika – Edina Seferović

Profesorica engleskog jezika – Mirsada Tulić

Profesorica matematike i fizike – Aida Bjelopoljak

Nakon završenog testiranja učenici dobijaju certifikat JU KSC Kakanj.

Budite dio našeg kreativnog tima!!

Možda vam se svidi

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar