Ima se, može se: Dodik i Cvijanović na tribinu s dva helikoptera

Građani Višegrada su primjetili da su visoki funkcioneri SNSD iu Višegrad sletjeli ne s jednim nego s dva helikoptera.

Funkcioneri SNSD-a jučer su na predizbornu tribinu te stranke u Višegradu sletjeli sa s dva helikoptera. U njima su bili predsjednički kanddati Milorad Dodika za srpskog člana u Predsjedništvu BiH i Željka Cvijanović za predsjednika Republike Srpske, piše BN TV.

Kandidat za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Milorad Dodik rekao je na predizbornoj tribini u Višegradu da će pomoći mladom rukovodstvu opštine da nastavi uljepšavanje grada.

`Želim da ljudima iz Višegrada damo zavjet da ćemo nastaviti da gradimo, da izgradimo novi banjski centar u Vilinoj vlasi, gdje će Vlada Republike Srpske iduće godine odvojiti sredstva i dati ih da se podignu turistički kapaciteti. Isto tako ćemo uraditi i za završetak hotela u Andrićgradu”, rekao je Dodik.

On je naglasio da to Višegradu treba i da mu treba pomoći posebno u razvoju privrede. “Samo stabilna politička situacija može nam pomoći da bilježimo uspjehe u budućnosti, ` istakao je Dodik.

Kandidat SNSD-a za predsjednika RS Željka Cvijanović je izrazila očekivanja u veliku pobjedu u ovom gradu čime bi se poboljšali uslovi za život u Višegradu.

– Vlada RS je mnogo uložila u ovoj grad da bi poboljšala uslove života njegovih građana. Učinjeno je mnogo na planu turizma. Očekujem veliku podršku građana jer je SNSD pokazao da radi zajedno sa narodom koji je to prepoznao i sigurni smo u ubjedljivu pobjedu`, kazala je Cvijanovićeva.

Na tribini u Sportskoj dvorani, kojoj su prisustvovali i članovi SNSD iz susjednih gradova predstavljeni su kandidati za poslanike u Narodnu skupštinu RS i Parlamentarnu skupštinu BiH.

Građani Višegrada su primjetili da su visoki funkcioneri SNSD iu Višegrad sletjeli ne s jednim nego s dva helikoptera.

Možda vam se svidi

Leave A Reply