Ima 64 godine, a izgleda kao da joj je barem upola manje: Njena tajna je u ova 3 napitka!

Jasmina Rosi je francuski model zadivljujuće ljepote i izgleda izuzetno dobro za svoje godine: ima 64 godine i ne izgleda dan preko 30 godina.

Njen život i karijera su inspiracija za mnoge žene širom svijeta jer razbija stereotipe i pokazuje ne morate biti mladi da biste bili lijepi i fit. Ovaj francuski model otkrila je neke od svojih tajni mladolikosti, uključujući i listu najboljih napitaka koji sprečavaju starenje, ubrzavaju metabolizma i održavaju kožu i tijelo mladima.

Dakle, ako želite da pratite njene korake i ostanete mladi, imajte na umu sljedeće napitke koji spriječavaju starenje, i zapamtite da ih uvijek pijete na prazan stomak!

Topla voda sa sokom od limete

Ova smjesa može da vam pomogne ako je vaš cilj da izgubite na težini, jer sok limete ima diuretska i pročišćavajuća svojstva, te je stoga idealan protiv nadutosti i za uklanjanje toksina iz vašeg tijela.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Stormy Self-portrait in Mojave Desert California

Objavu dijeli @ yazemeenah Ožu 13, 2019 u 8:51 PDT

Limeta pomaže vašoj jetri da proizvede više žuči, što pomaže varenju: sok pomaže vašem tijelu da reguliše pH vrijednost u vašem probavnom sistemu, i miješanje sa toplom vodom čini ga idealnim pićem za pomoć pri blagim probavnim problemima kao što su gasovi i nadutost. Topla voda i sok od limete takođe pomažu u stimulaciji vašeg imunog sistema i alkalizovanju vašeg tijela.

Jabukovo sirće

Neke studije ukazuju da jabukovo sirće može pomoći kod nekoliko bolesti, od gljivičnih infekcija do dijabetesa. Iako je potrebno više istraživanja o tome, znamo da će ova tečnost pomoći u borbi protiv neprijatnog zadaha (halitoze), refluksa kiseline i probavnih smetnji.

Takođe može da pomogne kod štucanja, utiče na to da vam koža i kosa sijaju, smanjuje nivo glukoze, holesterola i krvni pritisak, a takođe i u gubljenju težine.

Čaj od đumbira

Čaj od đumbira je vaš najbolji izbor da izgubite težinu, jer je moćan diuretik i termogena je supstanca. Takođe ubrzava metabolizam i čini da vaše tijelo koristi više energije. Ovaj napitak će vam takođe pomoći da izgubite težinu i riješite probleme sa varenjem, plus pomaže u borbi protiv refluksa kiseline i nadutosti zbog gasova, piše “Stil“.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

I just LOVE Vintage Kimonos! So perfect design architecture, timeless, elegant , Fine Art…👘 Wearing a Kimono makes time traveling, feeling noble, connect to highness … This one has amazing Peacocks Green and Yellow, I decided to belt is with our Black cashmere shawl instead of an Obi for a non conventional way to wear. It was very cold that day of February in the desert , I worn it over a vintage white silk trouser from YSL and a turtle neck from H&M . i kept my hair in the collar for a short hair effect. White socks boots from Target and obviously timeless Black oversized square sunglasses from Gucci that are the ones which fit me the best with classic Ray Ban Aviators … This is a still image from the self portrait video that I always do while shooting with my DSLR.

Objavu dijeli @ yazemeenah Ožu 21, 2019 u 1:56 PDT

Možda vam se svidi

Leave A Reply