Ima 51 godinu, a ne izgleda starije od svoje kćerke

Li Su Jin ima 51 godinu i kao stomatolog živi i radi u Južnoj Koreji, ali nije zbog toga postala poznata širom svijeta. Ona je postala poznata zbog mladolikog izgleda i fotografija koje su se putem Instagrama proširile svijetom.

Zbog mladolikog izgleda prozvali su je boginjom vječne mladosti, prenosi Oddity Central.

Kada se pojavila pre nekoliko godina u korejskom TV šouu “Same bad, different dreams” prije nekoliko godina otkrila je da je profile na društvenim mrežama napravila jer joj je nedostajala interakcija s ljudima, s obzirom na to da je njena kćerka prestala da razgovara s njom nakon srednje škole.

Uživala je zatim u pažnji koju je privukla zahvaljujući svom mladolikom izgledu pa je počela da objavljuje još više. U jednom trenutku kćerka ju je navodno optužila da je zavisna od selfija, ali se tada njihov odnos poboljšao i često poziraju zajedno, a nerijetko ljudi pomisle da su sestre,pišu Nezavisne

Pojedini su govorili da je Li čak vampir, dok su drugi bili ubijeđeni da se podvrgla plastičnim operacijama. Međutim, vijetnamski sajt koji je nedavno pisao o njoj, kako prenosi “Index”, piše da ona nikad nije išla pod nož.

Ključ njenog mladolikog izgleda je, kaže, balansirani životni stil, optimizam i njega kože.

Možda vam se svidi

Leave A Reply