HUMANITARNA AKCIJA / Kakanj: Džejli potrebno samo 7000€ kako bi prohodala !

Humanitarne akcije u našoj državi postale su svakodnevnica, uglavnom se radi o velikim ciframa koje su potrebne za liječenje.

Ova humanitarna akcija je nešto drugačija od ostalih i to po iznosu koji je potreban, jako mali iznos ali upravo taj iznos učinit će velike stvari, da Džejla prohoda.

U mjestu Gornji Lučani nastanjena je prelijepa djevojčica Džejla Gadžun koja je rođenja imala već dvije operacije kičme i glave koje su uspješno obavljene. Međutim, kako to obično biva u životu potrebno je liječenje nastaviti.
Nastavkom liječenja otkriveno je iščašenje lijevog kuka te ustanovljeno je da lijevo noga nažalost kraća za pet centimetara. Porodica je posjetila Institut za ortopedske i hirurške bolesti u Beogradu gdje su pregledom utvrdili da je operacija moguća te da bi nakon te operacije Džejla prohodala.

Za operaciju je potrebno samo 7000 eura, mali iznos ako upoređujemo sa humanitarnim akcijama koje nerijetko viđamo, ali nažalost koji porodica sama nije u mogućnosti skupiti.

Tako su brojni prijatelji porodice ali i organizacije uključile se u prikupljanje novca.

U petak i subotu u kakanjskom tržnom centru Real će biti postavljene humanitarne kutije za prikupljanje novca potrebnog za liječenje Džejle.

Također, novac možete uplatiti i direktno na njen broj žiro racuna:134-020-01167653-20 ili iz inostranstva na račun prikazan u nastavku:

Možda vam se svidi

1

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Viik Recent comment authors
noviji stariji najviše glasova
Viik
Gost
Viik

Samo 7000…. PA jebem vam mater sta
Je ovo rasprodaja?