Htjela da ubije sebe i bebu zbog prijetnji zelenaša: “Nisam mogla da izdržim pritisak”

Nisam mogla da izdržim pritisak, nisam vidjela izlaz. Tog dana, skupila sam sve tablete koje sam pronašla po kući i popila ih. Sjećam se da sam popila dvije kutije ‘bromazepama’. Nakon toga, ničega se više ne sjećam.

– Muž je njemu dugovao 700 eura i uzeo je od njega neki „audi“. Zbog duga je trebalo da mu vrati „audi“ i da mu isplati 1.200 eura. U međuvremenu je M. A. uzeo naš „krajsler“, a kada mu je muž vratio dug, vratio je auto. Medutim, poslije je tražio još 800-900 eura, ali muž nije više imao para – priznala je tada trudnica šta ju je natjeralo da podigne ruku na sebe.

Iskusne policajce šokirala je pričom o onome kroz šta su ona, iako trudna, i njen nevjenčani suprug prolazili.

– Sutradan sam se taksijem vratila kući. Tu je bio M. A. u svojim kolima. Vidjela sam da na suvozačevom sedištu ima nož na rasklapanje. Pitao me je: „Gdje ti je onaj ništak?“, misleći na mog muža. Rekla sam da ne znam, jer nije spavao kod kuće. Pitala sam ga zašto mi prijeti kidnapovanjem, silovanjem i auto-putem. Odgovorio je da je samo htio da zaplaši mog muža da bi mu vratio pare.

Agoniji, kako je rekla, nije vidjela kraj. Tada je odlučila da ubije bebu i sebe. Na sreću, ljekari su je spasli, a M. A. je uhapsila policija. Inače, M. V. je takođe ispričala da je molila muža da ne kontaktira sa kamatašem i da se više ne viđa sa njim.

– Govorila sam mu da ću ga ostaviti, ali me nije poslušao – rekla je ranije, piše “Informer“.

Možda vam se svidi

Leave A Reply