Hrvatski generali protiv Lepe Brene: “Naslikavala” se u Brčkom u maskirnoj uniformi

Povodom koncerta Lepe Brene u Zagrebu, četvorica penzionisanih hrvatskih vojnih generala zatražila su danas od državnih organa da preduzmu mjere po kojima će se za svaku javnu osobu, pa bila to srpska pjevačica ili pak najviši srpski zvaničnici, utvrditi jesu li učestvovali i u kojem obliku u, kako navode, agresiji na Hrvatsku.

“U Zagrebu se 14. i 15. decembra 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske. Fahreta Jahić Živojinović, poznatija kao Lepa Brena održala je u zagrebačkoj Areni koncert u kojem je bacila u trans obožavatelje njenog lika i ”djela”. Je li to ista ona Lepa Brena, koja se ”naslikavala” u Brčkom za vrijeme velikosrpske agresije u maskirnoj uniformi neprijateljskih formacija koje su jurišale na Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, razarale gradove i sela, ubijale nevine ljude”, upitali su penzionisani generali i dodali kako “sudeći po ikonografiji u dvorani, zasigurno jest”.

Upitali su da li je “slučajno da se ovo vrijeđanje i sramoćenje odvija u Adventu, u Zagrebu i nedjelju dana prije izbora za predsjednika Republike Hrvatske”.

Možda vam se svidi

Leave A Reply