Hrabra djevojka osramotila čovjeka koji ju je pokušao “pipkati” u avionu (VIDEO)

0

Slučajevi seksualnog zlostavljanja u Indiji su izuzetno česti, ali rijetko kad imamo priliku da vidimo kako se djevojke javno i glasno suprotstavljaju ljudima koji ih napadaju.

Jedna Indijka javno je osramotila putnika napasnika u avionu koji je pokušao da je ispipka. Ona ga je i fotografisala i snimila cijeli incident koji je zatim postavila na YouTube.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Slučajevi seksualnog zlostavljanja u Indiji su izuzetno česti, ali rijetko kad imamo priliku da vidimo kako se djevojke javno i glasno suprotstavljaju ljudima koji ih napadaju.

Upravo jedan takav slučaj pojavio se na Youtubeu gdje možete čuti evidentno bijesnu djevojku koja je na sav glas prozvala muškarca koji ju je pokušao pipkati u avionu. Ona je sve ovo sama snimila, a ispod videa stoji poruka:

– Ovo mi je proslijedila jedna hrabra djevojka kojoj se ovo dogodilo jučer na letu za Indiju – izjavio je čovjek koji je okačio snimak na YouTube, a uz to je išla i poruka: “Ovaj čovjek, koji je sjedio na sjedištu iza mog stavio je prste u prostor između dva sjedišta kako bi me dirao! Neko vrijeme bila sam šokirana da bih reagovala. Dotad smo već sletjeli. Istog trena kad sam bila u mogućnosti da ustanem, ustala sam. Vidjela sam da mu je ruka ponovo spremna da me dira! Napravila sam takvu scenu da sam ga ponizila pred svim putnicima! Mislio je da će, kao i obično, djevojka šutjeti i da mu to može proći! On je vrlo bogat čovjek i sad je posramljen pred svima koji ga poznaju. Ne mogu da vjerujem da sam kroz to morala da prođem, ali ako šutim to je zločin! Policajac je bio od velike pomoći i osoblje koje je bilo je sve vrijeme uz mene. Muškarac je trenutno u pritvoru”, prenosi Telegraf.

Ova djevojka ga je fotografisala i snimila video, a tako glasno je govorila da su se svi skupili oko njega. Htjela je da ga osramoti jer je ubijeđena da će ga to najviše pogoditi.

Ovu napastvovanu djevojku možete čuti kako galami na njega i pita ga da li želi da mu oprosti, jer ako to želi neće dobiti.

Na kraju mu je žustro odbrusila: “Mislio si da to možeš opet da uradiš? Ponovo si stavljao ruku tamo. Mislio si da ne znam ili da ću biti tiha?”