Horoskopski znak koji može da čita misli drugima, a nije svjestan toga

One žive u svijetu sastavljenom od snova. Razlikuju se od drugih ljudi po živoj mašti, kreativnosti, intuiciji i vizionarskom duhu, a često posjeduju neke rijetke sposobnosti i talente, piše “Ženski magazin”.

Najbolje rade u mirnoj i inspirativnoj atmosferi, jer sve negativne uticaje duboko osjećaju, tako da buka i galama mogu da ometaju kreativni proces. Oni se izražavaju kroz boje, ples, ali često sebe ne znaju da istaknu i iskoriste svoje mogućnosti. Uvijek im treba pomoć od nekog drugog.

1. Pored Raka i Škorpije, Ribe su takođe vodeni znak. U astrologiji, voda je element osjećanja. Na taj način, imaju sposobnost da vide nevidljive stvari koje pokazuju stanje stvari prije nego što se dese.

2. Kao Blizanci, Djevice i Strijelčevi, i Ribe su promjenljivog karaktera, što znači da ih lako možete impresionirati.

3. Ribama vlada Neptun – planeta koja je povezana sa čarobnjacima i mistikom različitih tipova.

4. Ribe kao posljednji znak Zodijaka žele da sačuvaju dragocijene ostatke prethodnog ciklusa za nepoznatu budućnost koja ih čeka. Sa jednom nogom su u sadašnjosti, a drugom u budućnosti, često imaju viziju šta bi se moglo desiti u bliskoj budućnosti.

5. Kao što Ribe ne vide vodu u kojoj plivaju, rođeni u ovom horoskopskom znaku često ne znaju da su vidoviti. To saznaju tek kada im se pojave manje vizije.

Njihov moto je “Osjećam se …”

Ribe mogu da sanjaju o stvarima koje ukazuju na važan događaj, a njihova najvažnija karakteristika je da lako prepoznaju i pročitaju ‘znake’ oko njih. Za mnoge ljude rođene u ovom horoskopskom znaku je važan unutrašnji mir. Često se predaju određenim porocima da bi pobjegli od stvarnosti. Njihov moto je ‘Osjećam se …’ i uglavnom su vođeni od strane njihove intuicije.

U društvu Riba možete razviti svoju intuiciju, maštu, vidovitost i povezivanje sa nesvjesnim.

A pošto je mart njihov mjesec – hajde sada svi zajedno da im poželimo sretan rođendan. I hvala vam što ste baš takvi kakvi ste.

Možda vam se svidi

Leave A Reply