Horoskop za sljedeću sedmicu: Jarca očekuje napredovanje u karijeri, A Ribe prave krupne greške u ljubavi

Sedmični horoskop do 7. aprila 2019. godine – Merkur više nije retrogradan, ali nove izazove zadaje dinamičan Mars u znaku Blizanaca!

OVAN

LJUBAV: Strastvenost koju ćete pokazivati prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Čini se da sad tačno znate što želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebaće vam malo više takta i strpljenja da bi vam se iskristalisali stavovi. Budite umjereniji, piše “Ehoroskop“.

KARIJERA: Biće dana kad ćete se zateći u iskušenju prepotentnosti. Vaša samoprocjena treba da bude realna i zrela. U svakom vašem potezu ogleda se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje da prepustite drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uvjerljivije.

ZDRAVLJE & SAVJET: Mali pad imuniteta.

BIK

LJUBAV: Pojaviće se novo svjetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći da povjerujete da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Dotjerajte se i izađite među ljude. Ipak, nemojte pretjerati sa ličnom prezentacijom.

KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje sa mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami ćete pripremati i nove, bolje uslove rada.

ZDRAVLJE & SAVJET: Osjećat ćete da možete više i bolje. Potrudite se.

BLIZANCI

LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom neće donijeti rezultate. Vrijeme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani. Biće dobro na kraju.

KARIJERA: Zaposleni u svim djelatnostima povezanim s akcijom moći će u bavljenju svojim poslom da dođu do izražaja više nego inače. Mnogi će biti prepoznati kao talentovani ili barem kao kvalitetni radnici. Ostali će drugima biti zanimljivi.

ZDRAVLJE & SAVJET: Budite ono što jeste i ne bojte se.

RAK

LJUBAV: Imperativ u vašem privatnom životu biće zabavljanje. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne po svaku cijenu, ali ako se ona dogodi, prihvatićete je. Oni koji već jesu u vezama povezaće se sa mladim društvom, pa će se zajedno provoditi. Biće dobro.

KARIJERA: Moguće je da ćete se zateći u situaciji kad će se najozbiljnije mjeriti vaša dostignuća. Kriterijumi bi mogli da budu strogi, ali ne bojte se – imate sve kvalitete da dobijete zasluženo dobru ocjenu. To će pokrenuti neke transformacije.

ZDRAVLJE & SAVJET: Manje se naprežite, više se odmarajte.

LAV

LJUBAV: Uviđate da ne vrijedi mrziti niti se svađati jer to ne vodi nikuda. Bolje je povući se i razmisliti u tišini, pa i onom što nam se sada ne sviđa. Potom sve to otpustite i fokusirajte se na ono što je dobro u vašem emotivnom životu. Naći ćete nešto.

KARIJERA: Tehnika da se jednim udarcem ubiju dvije muhe ovog puta neće sasvim upaliti, ali vaša sposobnost da radite dvije stvari u isto vrijeme hoće. Zato se odlučite za ovo drugo. Poslovi u tišini su naglašeniji, ali vi se kroz to i borite za svoje ideje.

ZDRAVLJE & SAVJET: Naspavajte se. Treba vam.

DJEVICA

LJUBAV: Premda emotivno nećete osjećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan i vedar stav donosiće vam neke ljubavne bodove. Partner će razumijeti vašu povećanu potrebu za društvenošću. Neki će se tako ludo zabavljati sa poznanicima bez nekog naročitog plana.

KARIJERA: Nakon što ste riješili jedan problem, odsada ćete raditi s manje napetosti i s više prijatnosti. Ipak, i dalje će se od vas tražiti povećan angažman. Tako će biti još ove sedmice. Zato zasucite rukave i ne postavljate suvišna pitanja.

ZDRAVLJE & SAVJET: Prošetajte prije spavanja.

VAGA

LJUBAV: Elokvencija i otvorenost biće vaši aduti za zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onome kog volite, a najviše zato da kasnije ne biste zažalili. Ljubav je možda daleko, ali vi ste tu.

KARIJERA: Ključ uspjeha u poslu ovih dana nalazi se u saradnji i prihvatanju ponekog kompromisa. Ne tjerajte po svom jer glavnu riječ zasad vode drugi. Budite otvoreni i kooperativni, pa će sve krenuti u dobrom pravcu.

ZDRAVLJE & SAVJET: Eliminišite frustracije kroz sport.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Oni koji vole, voljeće intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvijek u istoj fazi. Samci će osvajati brzo i lako. Dani su dobri za ljubav i društveni život.

KARIJERA: Pogledajte bolje oko sebe i naći ćete mnogo onih koji bi željeli da sarađuju sa vama. Potrebno je da se bolje povežete i osmislite efikasniji organizacioni plan. Kad to uradite, preostaje vam samo da isto slijedite. Vi to možete.

ZDRAVLJE & SAVJET: Analizirajte svoje stavove.

STRIJELAC

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete na zabavama ili na sportskim priredbama. Neko vam je vjerovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primijetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obje strane zadovoljne.

KARIJERA: Kako sedmica bude odmicala, postajaće sve jasnije da vi imate potrebna znanja i stručnost koja se sada traže. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer će biti potrebno da sarađujete sa drugima.

ZDRAVLJE & SAVJET: Budite strpljivi.

JARAC

LJUBAV: Prvi dio sedmice donijeće lijepe ljubavne događaje, a od sredine sedmice stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počet će da se proređuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na spoljne okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.

ZDRAVLJE & SAVJET: Ne treba da smanjujete svoje kriterijume.

VODOLIJA

LJUBAV: Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete da živite. Od vas zavisi da li ćete se okrenuti ka svjetlu ili ka tami.

KARIJERA: Činiće vam se da je sve u rukama drugih. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo da utičete na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da biste to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Sarađujte uz diplomatiju.

ZDRAVLJE & SAVJET: Izdržite.

RIBE

LJUBAV: Bez obzira na unutrašnju sigurnost i samopouzdanje, pravit ćete greške u koracima. Od vas i vaše sposobnosti samokontrole zavisit će uspjeh u vašem privatnom životu. Potrudite se i dajte sve od sebe, ali pri tom budite realni.

KARIJERA: Sve što je šematski sada vas sputava. Bićete u u poziciji da treba da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte da divljate, nego prođite kroz to. Druge vam nema. Ako ništa, sazrijet ćete još više.

ZDRAVLJE & SAVJET: Istražite svoje talente.

Možda vam se svidi

Leave A Reply