Horoskop i prijateljstvo: Šta prijatelji najviše vole kod vašeg znaka?

OVAN
…vašu strast prema svemu.
Svojim strastvenim temperamentom Ovan lako može da pokrene sve ostale znake horoskopa. Zato nije ni čudo da je rado viđen gost u svim mogućim prilikama i da drugi vole njegovo društvo.

BIK
…vašu sabranost i brutalnu iskrenost.
Nekad je najbolje nazvati stvari pravim imenom i Bik to jako dobro zna. Prijatelji cijene njegovu iskrenost, pa čak i onda kada ih ona možda i povrijedi.

BLIZANCI
…vaš smisao za humor i uvijek zanimljive priče.
Duhovitost je definitivno jedna od najprivlačnijih osobina, a Blizanci su i te kako obdareni njome. Ovaj vazdušni znak sposoban je da okupi oko sebe široki krug prijatelja koji će sa zanimanjem slušati njegove priče.

RAK
…vašu naviku da sa sobom uvijek nosite nešto za grickanje i to što ste dobro rame za plakanje.
Osjećajni Rak uvijek misli i na druge, a svoje prijatelje voli da obasipa sitnicama pa i onda kada oni to uopšte ne očekuju. Saslušaće sve probleme prijatelja i biti uz njega kad mu je najteže.

LAV
…vašu lojalnost i volju da se borite protiv drugih.
Lavovi su slavni po svojoj borbenosti i prijatelji to cijene kod ovog vatrenog znaka. Uz to, vrlo su odani prijatelji, a boriće se samo protiv onih koji im nisu prijatelji.

DJEVICA
…vašu sposobnost da ostanete kul u teškim situacijama.
Sabrana Djevica sposobna je da ostane pribrana i onda kada drugima to ne uspijeva, pa će svojim primjerom pomoći i svojim prijateljima da ne izgube kontrolu i da se lakše nose sa stresom.

VAGA
…vaše savjete vezane za ljubav i modu.
Vage su poznate kao velike estete i prijatelji će uvijek njih prve da pitaju za savjet u vezi oblačenja, frizure, šminke… Osim toga, znaju da daju i dobre ljubavne savjete.

ŠKORPIJA
…vašu odlučnost da se razračunate s onima koji povrijede vaše prijatelje.
Škorpija nikome ne ostaje dužna, naročito onome ko naudi njenom prijatelju.

STRIJELAC
…vašu sposobnost da se ne nervirate.
Od Strijelaca svi možemo da naučimo jednu važnu stvar – kako manje da se nerviramo. Strijelac neće dozvoliti da ga išta izbaci iz takta i da zbog bilo čega gubi živce, a njegovi prijatelji gledaće ga kako uspješno ostaje miran i pokušati da ga iskopiraju.

JARAC
…vašu lojalnost i pouzdanost i to što znate da čuvate tajne.
Kada nešto povjerite Jarcu, možete biti sigurni da će on to i zadržati za sebe. Jarac je jedan od najpouzdanijih prijatelja kojeg možete imati.

VODOLIJA
…vašu sposobnost da uvijek znate šta da kažete.
Luckasta Vodolija nasmijejaće vas kada je to potrebno i utješiti kada treba. Vodolija jako dobro zna da „odvaga“ riječi i da kaže pravu stvar u pravo vrijeme.

RIBE
…vašu slatku narav i talentovanost i to što čavrljate o nekakvim fascinantnim trivijalnostima.
Riba će i oko najobičnije stvari znati da stvori zanimljivu priču. Ona i u najmanjim sitnicama vidi nešto vrijedno i fascinantno i to je ono što njeni prijatelji najviše vole kod ovog vodenog znaka, prenosi prva.

Možda vam se svidi

Leave A Reply