Horor: Zadavio djevojku u hotelu tokom intimnog odnosa, pa fotografisao njeno tijelo

0

Na suđenju na Novom Zelandu, gdje je zločin počinjen, rečeno je kako je djevojka, koja je bila na putovanju oko svijeta i koja je nestala na 22. rođendan prošle godine, davljena sve dok nije iskrvarila na nos.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Nakon ubistva, mladić kojeg je upoznala na mreži Tinder, proveo je sat vremena istražujući kako da ukloni tijelo, gledajući porno filmove, a onda je napravio nekoliko fotografija njenog beživotnog tijela, piše Daily Mail.

Optuženi mladić (27), čije ime nije poznato, priznao je na sudu da je djevojka umrla u njegovom stanu, nakon čega je tijelo stavio u kofer i sahranio ga u šumi.

Međutim, njegov advokat tvrdi da je njena smrt nesretan slučaj, i da je ubijena za vrijeme sporazumnog se*sualnog odnosa koji je krenuo po zlu, nakon što je od muškarca tražila da joj ruke stavi oko vrata.

Njeno tijelo pronađeno je u šumi blizu Oklanda nedjelju dana nakon što je 2. decembra prošle godine posljednji put viđena u hotelu u centru grada.

Na suđenju je rečeno da je djevojka snimljena na kameri kako se ljubi sa mladićem u baru, nakon čega odlaze ruku pod ruku ka hotelu u kojem je on bio, prenosi “Telegraf“.

U međuvremenu je poslala poruku drugarici u UK da se “sastanak odvija lijepo”. Nakon toga više nije viđena živa. Suđenje se nastavlja sljedeće nedjelje.