Horor u Los Anđelesu: Mladić nastradao od auta tokom ulične trke i više od 30 vozila prešlo preko njega, a niko nije stao

Za 22-godišnjeg Nerija Ramiresa Čala bilo je međutim kasno. Mladića je udario automobil najverovatnije tokom ulične trke, ali još nema uhapšenih. Na objavljenom snimku vidi se kako Čalo izlazi iz svog vozila i prelazi ulicu 5. novembra oko 22.00 časova.

Policija je rekla da je mladić vidio dva bijela automobila kako punom brzinom idu ka njemu i počeo da trči. Izbjegao je jedan, ali ga je udario drugi automobil. Oba vozača su pobjegla sa mjesta nesreće.

“Usljed udarca mladić je odbačen dalje niz put, kad je preminuo”, rekao je detektiv Džoš Vejd.

Čalo je proglašen mrtvim na licu mjesta. Na snimku nadzorne kamere vidi se da je njegovo tijelo zaobišlo više od 30 vozila. Nekoliko vozača je usporilo a neki su čak promijenili traku.

Policija vjeruje da su dva bijela automobila učestvovala u uličnoj trci, vozeći brzinom od oko 100 na sat u području u kojem je dozvoljena brzina 60 km/h.

“Vozilo koje je udarilo Čala možda je vozio Roberto Okampo”, rekli su iz policije.

Okampo još nije pritvoren. Policija je istakla da su ovakve situacije tragične i urgirala Okampa da se prijavi i da izjavu, prenosi “Kurir“.

Možda vam se svidi

Leave A Reply