Horor u Bihaću: Migrant pokušao silovati Bišćanku

Da grad Bihać u posljednja 3-4 mjeseca ima problem sa migrantima, jasno je svima, samo vlastima nije. Dešavale su se krađe, provale, napadi na građane Bihaća, a sad su prešli svaku granicu i pokušali silovati našu sugrađanku.

Portal Krajina.ba piše da dogodio novi horor u režiji migranata u centru Bihaća.

Naime, u ulici 502. Viteške brigade oko 23:30 sati, došlo je do pokušaja silovanja 36-godišnje majke dvoje djece iz Bihaća.

Redakcija  Krajina.ba portala je došla do svih informacija vezanih za ovaj nemili događaj te vam ih prenosimo u cjelosti.

“Suprug je morao izaći na kratko iz stana dok sam ja bila sama u spavaćoj sobi sa dvoje trogodišnje djece. Migrant je neprimjetno ušao u stan, prošao pored stola na kojem se nalazio laptop,mobitel i novčanik. Nisam primjetila da je neko ušao u stan jer sam zaspala. Migrant je ušao u sobu, skinuo se i kada je krenuo prema krevetu, probudila sam se. Pokušala sam ga odgurnuti i izbaciti iz sobe gdje se nalaze djeca, međutim bio je jači od mene i vratio me je na krevet držeći za ruke. U jednom trenutku sam se uspjela otrgnuti iz ruku monstruma, doći do prozora i počela sam vrištati i dozvati pomoć. S obzirom da se suprug nalazio ispred zgrade, odmah je došao do stana, međutim nije mogao ući u stan jer je migrant zaključao vrata. Suprug je kroz balkon ušao u stan i izbacio migranta iz naše sobe. Kada je migrant vidio da je nadjačan, pokušao je pobjeći, ali ga je muž uhvatio i zadržao do dolaska policije koja je izvršila uviđaj.”

Treba napomenuti da ova unesrećena majka dvoje djece, a ni njen suprug još uvijek nemaju nikakvih informacija gdje se sad nalazi migrant ni ti imaju bilo kakvih informacija iz policije jer ih policija još uvijek nije kontaktirala.

Sreća je da je suprug bio priseban i došao na vrijeme pa se nije dogodilo ono što je migrant planirao da učini, ali ovo je čin koji je definitivno prešao sve granice i ukoliko policija, Vlada i svi ostali zaduženi za migrante uskoro nešto ne učine, moglo bi doći do većih incidenata, piše Krajina.ba.

Ni riječi iz MUP-a USK

Spomenuti portal postavlja pitanje zašto građani Bihaća, ali i ostatka Unsko-sanskog kantona nisu saznali za ovu informaciju putem službene stranice MUP-a USK, zašto portali, a ni televizija nisu obavješteni kako bi se na neki način upozorili građani?

Možda vam se svidi

Leave A Reply