Honda na YouTubeu objavila dosad najoriginalniju reklamu

Kako bi najavili izlazak novog modela na tržište, 2015 Civic Type R automobila, čelnici Honde potrudili su se da viralna kampanja bude primijećena. I pritom uspjeli

U petak su na YouTubeu objavili reklamu ‘The Other Side’, djelo koje je riješeno na dosad neviđen tehnički način, te koje je dobrim dijelom snimano u Rijeci.

Naime, reklama ima dvostruki scenarij, a vi u svakom trenutku različite priče možete pratiti uz pritisak slova R na vašoj tipkovnici.

Reklama je uz to i puna skrivenih detalja, pa se tako između ostalog može primijetiti da registarske oznake na automobilima imaju oznake POW3-ROFDR34-MS (moć snova), što je slogan uz koji je model predstavljen.

REKLAMU MOŽETE POGLEDATI OVDJE!

Istaknimo da novi Civic Type R pokreće turbomotor obujma 2 litre koji razvija 280 KS, a vrti se do 7000 o/min, te da automobil performansama nadmašuje prijašnje Civice Accorde, Integru, pa čak i NSX.

Upravo bi taj motor trebao osigurati performanse koje će nadmašiti sve prijašnje Type R modele, čak i kultni NSX! Motor će biti spojen isključivo na ručni mjenjač sa šest stupnjeva, a sportski će Civic imati mogućnost prilagođavanja amortizera kao što ima Golf VII GTI.

Honda je također još ranije najavila kako će srušiti svjetski rekord za serijske automobile s prednjim pogonom na Nürburgringu koji trenutno drži Renault Mégane R.S. Trophy R s vremenom od 7:54.36.

Možda vam se svidi

Comments are closed.