Hladnokrvno sačekao Hitnu pomoć sa šipkom u glavi (VIDEO)

Mladića je neposredno prije nastanka ovog snimka napao nepoznati muškarac koji ga je prvo udario šakom, a onda ga i ubo oštrim metalnim predmetom, koji je štrčao iz mladićeve lobanje..

Video kamera na jednoj novozelandskoj benzinskoj stanici je zabilježila nesvakidašnji snimak kada je jedan 23-godišnji mladić ušetao unutra sa metalnom šipkom zabodenom u lobanju..

Očevici koji su se u tom trenutku nalazili u blizini su u prvi mah pomislili da je riječ o šali.

Međutim, kako se ispostavilo, nije bilo ni govora o šali. Mladića je neposredno prije nastanka snimka napao nepoznati muškarac koji ga je prvo udario šakom, a onda ga i ubo oštrim metalnim predmetom, koji je štrčao iz mladićeve lobanje, prenosi Hafington post.

Vlasnik benzinske stanice, Lester Gray, u svojoj izjavi navodi kako je mislio da se mladić šali i da je riječ o nekakvom kostimu poput onih koje ljudi nose za Noć vještica.

” Pomislio sam “Je li ovo stvarno? Gde je skrivena kamera?” Pomislio sam da sigurno riječ o nekoj šali, ali sam shvatio da je stvar ozbiljna kada se okrenuo i kada sam ugledao krv ”, ispričao je Gray lokalnim medijima.

Printskrin: Youtube/Associated Press

Mladić sa snimka je izazvao veliku pažnju javnosti nevjerovatnom hladnokrvnošću sa kojom je podnio ovu, na prvi pogled, zastrašujuću povredu. Mirno je sačekao hitnu pomoć koja ga odvezla do bolnice i mladić se sada nalazi u stabilnom stanju.

Snimak bi mogao da uznemiri neke od čitalaca i ne preporučuje se osetljivijim osobama.

Izvor:Telegraf.rs

Možda vam se svidi

Comments are closed.