HIT KOMEDIJA: “Go, loš, ološ” u Kaknju !

Nakon što je pred prepunim BKC-om premijerno odigrana predstava”Go,loš, ološ”, predstava koja je za kratko vrijeme postal hit komedija konačno dolazi i u Kakanj. Aplauzi su se “lomili” u BKC-u nekoliko puta, a u hit predstavi Kakanjci će uživati u subotu 6.decembra sa početkom u 20h.

Sulejman Haljevac Memo, poznati sarajevski slikar i pobjednik četvrte sezove “Farme”, nakon premijere koja je održana u Sarajevu, predstavit će se i kakanjskoj publici, po prvi put u ulozi glumca. Memo će po svemu sudeći zajedno sa glumicom Ines Čengić uzdrmati estradu. Riječ je o urnebesnoj komediji Envera Puške, a da sve bude besprijekorno potrudio se izvršni producent Enes Kaltak.

Predstava pokazuje susret folk pjevačice i umjetnika, te kroz komičan način govori o životu umjetnika. Posjetioci će imati priliku vidjeti kako izgleda kada se u jednoj prostoriji sasvim slučajno zateknu akademski slikar i folk pjevačica? Koje su im zajedničke teme? Ovaj komad donosi priču o odnosu BH društva prema umjetnicima uopće.

Predprodaja ulaznica u Upravi Doma kulture svaki dan od 08,00 – 15,00 sati.

Cijena ulaznice je 6,00 KM.

Možda vam se svidi

Comments are closed.