Haos poslije svađe: Gorjeli stanovi, troje povrijeđenih

U požaru koji je oko 12 sati izbio na Novom Beogradu zapalio se stan na četvrtom spratu solitera, a uskoro se poširio na još tri stana.

Tom prilikom je teško povrijeđena studentkinja koja živi u iznajmljenom stanu na 7. spratu, a lakše su povrijeđene jedna žena i jedno dijete. Kako Blic saznaje, sve je počelo kada je vlasnica stana u kom je izbio požar u kuću primila beskućnika. Između njih dvoje je jutros došlo do svađe, nakon čega je beskućnik razbio staklo na ulaznim vratima u zgradu, a zatim i ogledalo u liftu. Stanari su tada pozvali policiju, a 40 minuta nakon toga izbio je požar u stanu.
Vlasnica stana u kom je izbio požar nije bio kod kuće u trenutku nesreće, a kako se saznaje, nakon svađe je otišla u kladionicu. Požar je izbio u Ulici Jurija Gagarina, a na lice mjesta je otišlo 20 vatrogasaca sa pet vozila, pišu Nezavisn enovine. “Poziv smo oprimili u 12.06. Naše ekipe su na terenu. Prema informacijama kojima sada raspolažemo, nema povređenih”, kažu za “Blic” u Vatrogasnoj službi Beograd. Član vatrogasne brigade Beograd Slaviša Karadžić kaže da je cijela vertikala zgrade bila puna dima i zgrada se još pretražuje u slučaju da je neko ostao u zgradi i nagutao se dima.
(Foto: RTRS.rs)
Možda vam se svidi

Comments are closed.