Halid Bešlić odmara u Neumu: Legendarni pjevač zapjevao sa Tešanjcima, sat vremena se slikao sa turistima

Legenda narodne muzike Halid Bešlić nakon brojnih nastupa i koncerata zasluženi odmor provodi sa porodicom u Neumu. Zajedno sa pjevačem stigla je i supruga Sejda, te njegov saradnik Samir Kadirić sa porodicom.

– Već nekoliko godina sam tu. U Neumu se lijepo odmorim. Tu dođem sa suprugom Sejdom, svojim Samirom Kadirićem i još nekoliko dragih ljudi. Već četvrtu godinu sam smješten u vili “Gabriel” kod moje Đemile i Chrisa Gabriela. U blizini vile “Gabriel” je moj kolega Enes Begović, Meho Kodro… Neum je stvarno dobar za odmor. Dobre plaže, ima lijepo šetalište… Tu je i restoran villa “Dom” kod naše Željke i Ive, gdje uživamo u iću i piću – kaže Halid Bešlić.

Kada je muzika u pitanju sve je spremno za novi album.

–  Možda bude novi CD do kraja godine. Sve je pitanje vremena i zakazanih nastupa – kaže Bešlić.

Naša muzička zvijezda još jednom je pokazao svoju veličinu i u Neumu. Skoro sat vremena se slikao sa fanovima u jedinom bh. gradu na Jadranu. Iako je bio umoran od nastupa zapjevao je nekoliko pjesama sa članovima Omladinskog ansambla Tešanj na čelu sa virtuozom na harmonici Damirom Galijaševićem, koji trenutno odmaraju u Neumu. Naravno, za nastup su nagrađeni velikim aplauzom Bosanaca i Hercegovaca, ali i brojnih turista.

Možda vam se svidi

Leave A Reply