Gradovi u kojima žive najprivlačniji muškarci

Ekipa portala “Traveler’s Digest” sastavila je listu od deset gradova u kojima ćete vidjeti najprivlačnije muškarce.

Njujork (SAD)
Smatra se za jedan od najuzbudljivijih gradova na svijetu kome upravo multikulturalizam omogućava dužu listu atraktivnih muškaraca.

Amsterdam (Holandija)
Oni su viši od prosječnih Evropljana, sofisticirano obučeni i pravi džentlmeni. Veoma su ljubazni i komunikativni.

Lisabon (Portugal)
Oni pretenduju da budu svestrani, obrazovani i velike patriote. Uglavnom su visoki, sportski građeni i harizmatični, a često su iznenađeni razumijevanjem svoje kulture i nasljeđa drugih naroda. Veoma cijene ljude koji vole da improvizuju i da zavode.

Buenos Aires (Argentina)
Argentinke spadaju u najljepše žene svijeta, ali ni muškarci ne zaostaju. Oni su se*si, senzualni, umiju da igraju tango, a uz to su ljubitelji sporta i obrazovani.

Sidnej (Australija)

Muškarci iz Sidneja važe za šarmantne, duhovite, inteligente, pametne i jake muškarce, a ono što vjerovatno osvaja sve žene jeste njihov se*si akcenat.

Madrid (Španija)
Poznati su i kao latino ljubavnici, zato što su pametni, se*si i romantični. Ako tome dodamo neizostavan moderan i sofisticirani šarm, onda vam je jasno zašto se nalaze na listi najatraktivnijih muškaraca na svijetu.

Berlin (Njemačka)
Jedan od kulturno najrazličitijih gradova u Evropi. U ovom gradu, muškarci pretenduju da budu intelektualci sa čvrstom željom za znanjem i avantustističkim duhom. Uživaju da zabavljaju žene prijatnom konverzacijom. Njemci su inače poznati po inteligenciji, originalnosti i dobrom izgledu.

Milano (Italija)
Jedan od najmodernijih gradova na svijetu, gdje se najviše prati moda. Milanezi su poznati po zlatnom tenu i neobuzdanoj želji za flertovanjem.

Tel Aviz (Izrael)
Budući da se nalazi u neposrednoj blizini Mediteranskog mora, ovo mjesto ima važnu savremenu kulturnu scenu i postao je pravi svjetski trend. Bilo da su na plaži u toku dana ili u noćnim izlascima, muškarci iz Tel Aviva plijene i zrače šarmom i ljepotom.

Možda vam se svidi

avatar