10.8 C
Kakanj
Nedjelja, 16 Maja, 2021

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nakon jučerašnje “drame”: Danas nastavljamo još jače, tijelima ćemo braniti grad i stavove!Poručio je da je jučerašnja sjednica njihova velika pobjeda, jer su građanima pokazali kakvu politiku stvarno vode, te je poručio da danas nastavljaju još jače.

Nakon jučerašnjih burnih dešavanja u Gradskoj skupštini Banjaluke dok je trajala rasprava o budžetu za 2021. godinu oglasio se gradonačelnik Draško Stanivuković.

Njegova burna reakcija, kada je vikao da nije gradonačelnik i kidao kravatu, uslijedila je nakon što, kako on kaže, predloženi amandmani, ne samo da nisu dostavljeni na vrijeme, već nisu u skladu sa zakonima. Poručio je da je jučerašnja sjednica njihova velika pobjeda, jer su građanima pokazali kakvu politiku stvarno vode, te je poručio da danas nastavljaju još jače.

-Ako je potrebno, branit ćemo svoj grad i stavove svojim tijelima! Ovo se ne može nastaviti! Izdržat ćemo teške trenutke, ali ćemo izgraditi sustav u kojem će se morati poštovati zakon. Jednom kada im damo da ′′ pregaze ′′ zakon i Vladu, svaki sledeći put će to biti njihova praksa. Tko to tako radi morat će snositi odgovornost. Dan kada ga zaustavimo, pravimo prvi važan korak ka postavljenim ciljevima demokratski uređenog društva, napisao je Stanivuković.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO