Govedarica ne želi pregovarati: “Izbori su pokradeni. Dolazim na Trg Krajine!”

Predsjednik SDS i kandidat za predsjendika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je za BN TV da s režimom nema pregovora i da su izbori pokradeni. Dolazi na Trg Krajine gdje će se obratiti građanima Banjaluke i Republike Srpske.

“Hoću jasno da poručim građanima RS da s režimom, vođom režima i diktatorom nema pregovora. Ovi izbori su pokradeni i to narod u Republici Srpskoj zna”, kazao je Govedarica, odbacujući mogućnost bilo kakvog dogovra s režimom.

“Mene nikakve funkcije ne zanimaju. Želim da pobijedi volja naroda. Spinovi i laži režimskih medija me ne interesuju. Evidentno lažima i spinovima pokazuju da su u strahu za ono što su uradili i za ono što se nalazi u vrećama. Mene interesuje pobjeda naroda i da se utvrdi istina šta se desilo na ovim izborima. Vjerujem da sam predsjednik Republike Srpske i niko mi neće pobjedu oteti i ono što želim jeste da utvrdim istinu”, kazao je Govedarica.

Srna i RTRS, prenijeli su jučer vijest da će Govedarica na Trg Krajine stići “ukoliko ne dobije garancije da će biti imenovan za direktora JP Putevi Srpske”.

Govedarica kaže da će danas biti u Banja Luci i da će se u 18 sati obratiti građanima Banja Luke i Republike Srpske, navodi BNTV.

“Obratiću se svom narodu koji me podržao. Kazaću im pravu istinu”, rekao je Govedarica.

Možda vam se svidi

avatar