Golić sproveden u Tužilaštvo, pacijenta ljubio ljubio po vratu i drugim dijelovima tijela

Načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske (UKC RS) Darko Golić, koji je uhapšen juče zbog sumnje da je obljubio pacijenta (36), oko 11 sati danas predat je banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu.

Više detalja o ovom slučaju danas nije saopšteno.

Nezvanično, Golić je pacijenta, koji je oženjen i ima dvoje djece, ljubio po vratu i drugim dijelovima tijela dok je bio u prostorijama klinike.

“Iskoristio je priliku kad je ostao nasamo s pacijentom kako bi ga obljubio. To su vidjele medicinske sestre koje su ostale zatečene onim što vide. Šokirane, sve su prijavile Upravi UKC RS koja je brzo reagovala i pozvala policiju, koja je potom uhapsila Golića”, kazao je izvor upućen u slučaj, piše “Glas Srpske“.

Prema njegovim riječima, inspektori su s mjesta događaja izuzeli sve tragove, kao i one sa tijela pacijenta. Pojasnio je da će biti urađena i DNK analiza tragova kako bi se dokazalo šta se zapravo dogodilo.

Policijska uprava Banjaluka, navodeći inicijale, potvrdila je Golićevo hapšenje navodeći da ga terete za obljubu nad nemoćnim licem.

Izvor

Možda vam se svidi

Leave A Reply