Godine ga nišu štedjele; Legendarni Horatio Cane danas ne liči na sebe

CSI, naočale, legendarni onelineri na početku svake epizode. Da, da, govorimo o Horatiju Caineu, odnosno Davidu Carusou koji ga je utjelovio u seriji CSI Miami. David Stephen Caruso glumio je legendarnog detektiva od 2002. do 2012. godine, a skidanje naočala popraćeno urlikom “yeaaaahhh” i pjesmom “Won’t Fooled Again” The Whoa bilo je njegov zaštitni znak.Danas Caruso ima 61 godinu, a više ne izgleda poput oštrog detektiva koji dobiva svaku bitku sa zločincima, već poput naše tete, prenosi Index.hr.

Iako je prije CSI-ja glumio u različitim filmovima i serijama, dok u nedogled gledamo reprize hit serije, Davida je teško zamisliti u bilo kojoj drugoj ulozi osim Horatia. Štoviše, postao je svojevrsni zaštitni znak serijala, a iako je njegova gluma prilično banalna, donijela mu je jedan od najizdašnijih honorara u svijetu tv serija.

Dok je Horatio bio meta brojnih komičara, na račun mu se za svaku epizodu naime slijevalo čak 375 hijada dolara.

Nakon završetka snimanja CSI-ja povukao se iz javnosti, a iako nikad nije bio na listama najvećih ljepotana u Hollywoodu, njegov je privatni život bio turbulentan. Ženio se triput, a prije nekoliko godina fotografi su ga ulovili kako se ljubi s upola mlađom djevojkom.

Leave A Reply