Gimnazija “Muhsin Rizvić” aktivno radi na unapređivanju radnih prostorija

Tokom zimskog raspusta u Gimnaziji “Muhsin Rizvić” izvršena je, zahvaljujući donaciji Tvornice cementa Kakanj u iznosu od 10.000 KM, zamjena dotrajala vanjske stolarija u kabinetima fizike i hemije i u kancelariji pedagoga.

Zahvaljujući entuzijazmu nekolicine profesora (Murisa, Adisa, Maida i domara Dragana) škola je uspjela iz svojih sredstava djelimično sanirati i podnu površinu u kabinetu za geografiju i historiju. Osim toga, škola je temeljito očišćena.
Školi je dostavljena i donacija Ambasade Republike Turske u BiH i Instituta Yunus Emre – pametna tabla sa projektorom i jedna bijela tabla, koje će uskoro biti instalirane. Još jedna novina za učenike i osoblje škole – instaliran je novi aparat za tople i hladne napitke.

Možda vam se svidi

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar