Avaz potvrdio priču Kakanj-x portala: Priča o Giletovoj majci je lažna !

Pobjednik sedme sezone ”Zvezde Granda” Amar Gile Jašarspahić je posljednjih dana ponovo bio na meti medija iz Srbije koji su navodili da je njegova majka Nađa bolesna te da se bori za život.

Za Kakanj-x je prije nekoliko dana Amarov otac je potvrdio da se Nađa ne bori za život i da Amar ne prodaje nikakve nekretnine, sve je laž.

Zapravo, Nađa nema nikakvih zdravstvenih problema i super se osjeća.

Pročitajte:SVE JE LAŽ: Nađa je zdrava, a Gile ne prodaje nekretnine. Sve je izmišljotina

Danas je i za Avaz.ba istu stvar potvrdila i Amarova mama Nađa koja je rekla da je to izmišljotina medija iz Srbije.

”To su sve čiste izmišljotine. Ne znam stvarno kome sve ovo koristi i treba. Problem je bio što je moj Amar bio na turneji u Americi i niko nije mogao stupiti u kontakt s njim i onda su novinari počeli svašta da pišu i izmišljaju. Bože sačuvaj šta sam sve pročitala posljednjih dana. Nisam mogla vjerovati svojim očima ”, rekla je na početku telefonskog razgovora Nađa Jašarspahić.

Stan u Beogradu

Kako je rekla, ona se odlično osjeća i nije imala ama baš nikakvih zdravstvenih problema.

” Super sam. Kakva Turska i operacija. Živa sam i zdrava i trenutno sam na poslu. Inače, radim u jednoj trgovini u Kaknju. Zamislite kako sam se osjećala kada sam na poslu čitala napise u novinama. Neki od kupaca su bili iznenađeni kada su me vidjeli da radim i pitali su me zar nisam teško bolesna. Naravno, nije bilo ni prodaje nekretnina niti stana u Beogradu, kao što su pojedini mediji pisali ”, nastavlja Giletova majka.

gile1234

Jašarpahić: Roditelji ponosni na njegov uspjeh

Dobar pjevač

Nađa Jašarspahić ističe da se ona nikada nije željela medijski eksponirati, jer želi normalan život daleko od estrade i cijele pompe koja se diže oko pjevača.

” Želim da se distanciram od karijere svog sina i živim normalan život kao i prije. Uvijek sam bila podrška sinu, kao i cijela porodica, a i on nama”, kaže Nađa.

Ponosna je na svog Gileta i sve što je do sada napravio u karijeri.

” Svi vjerujemo u njega i sigurni smo da je ovo početak uspješne karijere. On je odmah na “Zvezdama Granda” pokazao da je dobar pjevač, da ima harizmu, a prvim albumom sve je to potvrdio. Sigurno je da će se publika još dugo godina družiti i pjevati s našim Giletom ”, kaže Nađa.

Gile u Beogradu

Gile se u srijedu navečer vratio s turneje po Americi i trenutno se nalazi u Beogradu. Narednih dana snimit će nekoliko emisija na “Grandu”, a, kako Avaz saznaje, planira uskoro publiku obradovati i novim singlom.

”Problem je bio što je moj Amar bio na turneji u Americi i niko nije mogao stupiti u kontakt s njim”, rekla je za kraj Nađa.

Možda vam se svidi

Comments are closed.