Gile se ženi !?

Iskreno sam zaljubljen. To su svi primijetili i na nastupima sam veseliji, uvijek sam nasmijan od kada sam s njom – kaže Jašarspahić.

Da je momačkom životu došao kraj prošlog vikenda, odlučili su Amar Gile Jašarspahić i voditelj Vlada Stanojević, koji su u protekle subote zaprosili svoje ljepše polovine – Enu i Anu Mariju. Amar je svoj prsten sakrio u kolač sa porukom „Udaj se za mene”, dok ga je Vlada vjerenici poslužio u čaši šampanjca.

Kako saznajemo, prošlogodišnji pobjednik „Zvezda Granda” Amar dugo je smišljao kako da načini taj korak, ali su ga u tome omeli nemili događaji, kada je prije dva mjeseca njegova djevojka Ena Sarajlić izgubila blizance koje su s nestrpljenjem očekivali. Istina, on je demantirao da mu je ona djevojka, a posebno da je bila u drugom stanju. No, poslije izvijesnog vremena na profilu pod njegovim imenom i prezimenom, na kojem se uredno najavljuju sva njegova gostovanja, objavljeno je i da je zaprosio Enu!

– Iskren da budem, spremao sam se tri mjeseca da je zaprosim, čekao sam pravi trenutak. Kada sam u subotu došao sa puta, jer sam radio prethodnih šest dana, pozvao sam je da izađemo. Bila je ubijeđena da je to neki obični izlazak. Tada sam je zaprosio jednim kolačićem, na kojem je bila poruka da se uda za mene. Iznenadila se – uz osmijeh priča pjevač za jedan srbijanski dnevni list, i dodaje:

– Iskreno sam zaljubljen. To su svi primijetili i na nastupima sam veseliji, uvijek sam nasmijan od kada sam s njom. Spremamo se i da živimo zajedno uskoro, dok ćemo sa svadbom još da pričekamo da se oboje izgradimo u svojim karijerama – kaže Gile.

Tačku na momački život stavio je i jedan od najpoželjnijih voditelja Vladimir Stanojević, koji je pet mjeseci u vezi sa fintnes prvakinjom Anom Marijom Žujović. Iako su demantovali navode da će uskoro postati roditelji, očigledno da su odlučili da svojoj vezi daju drugu notu. Njih dvoje trenutno se nalaze na odmoru u Italiji, gdje je voditelj odlučio da je i zaprosi.

expressmag.ba

Možda vam se svidi

Comments are closed.