Gay muškarac usvojio djevojčicu s Downovim sindromom koju je prethodno odbilo 20 porodica

Nakon što je objavio knjigu u kojoj je opisao svoj život s djevojčicom Albom, njegova životna priča koja razbija mnoge stereotipe o očinstvu, religiji i porodici postala je viralna, piše “Klix“.

Oduvijek je maštao da će jednog dana biti otac i prvobitno je želio usvojiti dijete sa momkom, ali nakon raskida taj plan je propao. Zakoni u Italiji su strogi i ne dozvoljavaju samcima usvajanje djece. Kada je početkom 2017. godine zakon promijenjen Luka je odmah aplicirao za usvajanje. S obzirom na to da je prethodno volontirao i radio s djecom koja imaju poteškoće u razvoju, osjećao se spremnim preuzeti brigu o djevojčici Albi.

Čim sam je uzeo u naručje osjetio sam ogromnu radost. Odmah sam je doživio kao svoju kćerku i znao sam da sam spreman biti njen otac“, rekao je Trapanese za BBC.

Djevojčica Alba sada ima 18 mjeseci, a Trapanese kaže da se voli igrati i upoznavati nove ljude.

Alba je u potpunosti promijenila moj život. Donijela mi je sreću i osjećaj ispunjenja i sada se sve vrti oko nje. Ostatak života ću biti s djetetom kojeg volim i zajedno ćemo napraviti puno fantastičnih stvari“, poručio je ovaj samohrani otac.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Il primo giorno di scuola Nin mi ha lasciato un attimo….invece oggi dopo qualche minuto di lacrime si è dedicata alle palline colorate! #Alba #padre #paternità #marzanoappio #primogiornodiscuola

Objavu dijeli Luca Trapanese (@trapaluca) Ruj 6, 2019 u 1:47 PDT

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ma poi andrò in vacanza anche io?😂😂😂#Procida #estate2019 #Alba #maldischiena

Objavu dijeli Luca Trapanese (@trapaluca) Kol 20, 2019 u 10:24 PDT

Možda vam se svidi

avatar