GABRIJELA IMA PETORO DJECE I USPJELA JE DA SMRŠA 30 KG! Nije prestala da jede omiljenu hranu – HLJEB I TJESTENINU!

Prije gubitka kilograma Mej je živjela sjedelačkim načinom života pogotovo nakon petog deteta. “Nikada nisam bila pretjerano aktivna, kada sam zatrudnila sa petim djetetom dobila sam dosta kilograma i nisam imala snage. Moj višak kilograma nije uticao na moju ljepotu, ali učinilo mi je život težim pogotovo ustajanje ujutru. Hodanje i spavanje postalo mi je sve teže, stalno mi je bilo neudobno, ostajala sam bez vazduha i sve me bolilo. Bila sam očajna i nisam znala da postoji drugačiji način življenja. Nisam imala energije.”

Nakon razvoda, Mej kaže da je bila jako usamljena i da je jela bez razmišljanja i bez kontrolisanja porcija. “Mislila sam da jedem zdravo, ali jela sam žitarice pune šećera za doručak, bezbroj proteinskih pločica, keks, čips… Za ručak sendviče, pite, lisnato testo. Desert je bio obavezan. Nikada nisam rekla ‘ne’ nekim grickalicama, jela sam keks uz kafu ili tortu, ostatke obroka od djece.”

Kada se okrenula cilju da skine kilograme shvatila je da je vrijednija od onog kako se osjećala. “Shvatila sam da zaslužujem da sebi pružim to vrijeme i trud. Znala sam da ću voljeti sebe i nisam se kažnjavala vježbanjem već sam uživala u tome.”

Za manje od dvije godine vježbanja i jedenja manjih porcija hrane smršala je 30 kilograma. “Nisam mogla da ustanem sa poda, a sada radim izuzetno zahtjevne vežbe. Ostala bih bez daha kada hodam 1 kilometar, a sada mogu da trčim maraton.”, kaže Gabrijela.

View this post on Instagram

Everything changed when I realised that the very fact that I couldn't move my body easily, was the very reason I needed to do it. . I literally walked till I could run. I I did one lap till I could do two. I did half reps till I could do full ones. . Every kilo of fat that I've lost & every kilo of muscle that I've gained, is nothing compared to the self-doubts that I have lost & the life that I've gained. I FEEL them both, I see them both. They go hand in hand. . Why am I so passionate about this, About pushing you to cheer for yourself & honour your best efforts: I only ever did my best effort it was always, ALWAYS good enough. & I want EVERY part of this feeling for you. . . . . #bbgmumof5 #lovingyourselfstrong #bbgmums #bbgmoms #bbgprogress #bbg2019 #bbgstronger #bbgcommunity #fitmums #fitspo #mumsthatrun #motherrunner #goaldigger #postyourproud #kaylaitsines #bbg #bbgtransformation #gabrielleandangela #fitlife #fitfam

A post shared by Gabrielle May (@lella.fit) on Oct 29, 2019 at 12:57am PDT

Nagradi se najdražim slatkišima i grickalicama i nastavi da jede zdravo. “Častite se s vremena na vrijeme. Prije bih znala da pojedem desert za celu porodicu u jednom obroku i nakon toga bih se osjećala grozno. Sada jedem pravu hranu, tjesteninu, hljeb, voće, povrće… Puno različitih opcija, ali umjerene porcije.

Trenira u teretani 5 do 6 puta nedeljno po 30 minuta, zavisno od godišnjeg doba. “Završila sam treniranje za maraton koje se sastoji od trčanja pet puta nedeljno i dva treninga u teretani. Sada treniram šest puta nedeljno u teretani.”

Trenutno ima 60 kilograma i mnogo više energije nego prije, prenosi Kurir

Možda vam se svidi

Leave A Reply